[D3 ALL ] Światła do jazdy dziennej
można wydac 1700 zł można wydać 80 zł za bardzo podobny efekt wizualny co kto woli
www.guziqscars.pl renowacja skór
Tomcio, jeżeli będziesz robił to pozapisuj co potrzeba dokładnie i może jakaś mała foto relacja ?? też bym był chętny na taki zestaw
Najlepsze fora internetowe samochodowe w Polsce:
Auto Audi A6 C6
Silnik BDW 2.4 177 KM. Wyciek płynu chłodniczego.
Auto Audi A6 C6
Tomcio, no ja teraz cały czas dłubie przy Audi i jak narazie elektryczna klapa priorytet, później zmotanie dogrzewacza na webasto, a później te światła będę dłubał
i jestem straszna noga w kabelkach więc za każde cenne info z gdzie co do czego jaki kabelek będę bardzo wdzięczny
i jestem straszna noga w kabelkach więc za każde cenne info z gdzie co do czego jaki kabelek będę bardzo wdzięczny
Auto Audi A6 C6
Auto Audi A6 C6
No, dobra robota.macisz12 pisze:Oto dzisiejsze efekty mojej pracy
I nawet mruganko jest
A u ciebie były światła dzienne fabrycznie czy żarówka halogenowa od drogowych?.... bo już nie pamiętam.
Normalna sprawa, ja zawsze zasłaniam tablice tylko wymazuję już na kompiemacisz12 pisze:Sorki za wycieraczke no ale nie ma jeszcze ramek na tablice i wstyd takie brzydkie pokazywać.
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
Dzięki Damian. U mnie fabrycznie była żarówka halogenowa, którą wymieniłem na power leda. Do tego przeróbka elektryki w lampie w postaci dołożenia paru elementów typu przekaznik, rezystor. Nie używałem żadnych modułów i innych dziwnych rzeczy. Całość zrobiona na wlasnym pomysle. Na fisie zero bledow. Wszystko upchane w lampie bez dociagania dodatkowych przewodów. Jakby ktoś chciał to mogę przerobić tak lampy. Szczegóły co do kwoty na prv.FOSS pisze: No, dobra robota.
A u ciebie były światła dzienne fabrycznie czy żarówka halogenowa od drogowych?.... bo już nie pamiętam.
macisz12, sluchaj czyli jak zapali sie xenon to dzienne nie gasna?
Auto Audi A6 C6
Auto Audi A6 C6