[D3 preFL ALL ] Bezpieczniki do świateł drogowych
Apropos bezpiecznika..... nie kumam gdzie takowy jest..... może go oddzielnie do tych żarówek halogenowych nie ma bo lampa oprócz przetwornicy i zapłonnika do xennonu posiada jeszcze coś takiego jak moduł zasilający który obsługuje wszystkie funkcje lampy więc również światła drogowe czy doświetlanie zakrętów czy poziomowanie xenonów.
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
Masz rację bezpiecznik do lamp niewystępuje ma tylko moduł ,tak przynajmniej powiedzieli mi w serwisie. Także wszystkim którzy próbowali pomóc wielkie dzięki <kwiatek>FOSS pisze:Apropos bezpiecznika..... nie kumam gdzie takowy jest..... może go oddzielnie do tych żarówek halogenowych nie ma bo lampa oprócz przetwornicy i zapłonnika do xennonu posiada jeszcze coś takiego jak moduł zasilający który obsługuje wszystkie funkcje lampy więc również światła drogowe czy doświetlanie zakrętów czy poziomowanie xenonów.
DODANO:
Koleżanko z doswietlaniem zakrętów napewno tak a co do dziennych to realizowane są na pewno przez ksenon a czy przez dodatkową żarówkę tzw."bańkę" to raczej nie ale nie jestem pewien na 100% tylko na 80%majkaistefan pisze:Witam!
Troszke nie w temacie ale nie wiem gdzie szukac.Czy w 2004 roku były fabrycznie montowane lampy z doświetlaniem zakretow i swiatlami do jazdy dziennej?
Majka.
Ostatnio zmieniony 19 mar 2014, 20:46 przez Tomcio, łącznie zmieniany 1 raz.
😎NIC NIE KLEI SIĘ JAK QUATTRO👍
Tomcio, a ja miałem właśnie szukać czyli nie da się tego tak zrobić ??
Najlepsze fora internetowe samochodowe w Polsce:
Auto Audi A6 C6
Silnik BDW 2.4 177 KM. Wyciek płynu chłodniczego.
Auto Audi A6 C6
Tomcio, ale co z takim samym modułem?? teraz pewnie trzeba będzie ciągać kable od lamp Ja jak ogarnę swoją z felgami oponami itd to polecę do kolegi macisz12 i będzie lala
Auto Audi A6 C6
Auto Audi A6 C6
Tomcio, oki cały czas jestem na bieżąco z forum to dawaj znaka
Auto Audi A6 C6
Auto Audi A6 C6
Doprecyzuję..... fabrycznie w tym roczniku występowały różne lampy, także takie z doświetlaniem zakrętów oraz oddzielną żarówkę do świateł dziennych ale te lampy nie były wyposażenie standardowym ale dodatkowym (za dopłatą) więc nie każde A8 takie lampy ma.Tomcio pisze:Koleżanko z doswietlaniem zakrętów napewno tak a co do dziennych to realizowane są na pewno przez ksenon a czy przez dodatkową żarówkę tzw."bańkę" to raczej nie ale nie jestem pewien na 100% tylko na 80%majkaistefan pisze:Troszke nie w temacie ale nie wiem gdzie szukac.Czy w 2004 roku były fabrycznie montowane lampy z doświetlaniem zakretow i swiatlami do jazdy dziennej?
Tak właśnie myślałem, wszystko idzie przez moduł zasilający.Tomcio pisze:Masz rację bezpiecznik do lamp niewystępuje ma tylko moduł ,tak przynajmniej powiedzieli mi w serwisie. Także wszystkim którzy próbowali pomóc wielkie dzięki <kwiatek>FOSS pisze:Apropos bezpiecznika.....
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
FOSS, to byly tez w przed lifcie oryginalne lampy z dziennymi??? Bo nigdy sie nie spotkalem :-)
Auto Audi A6 C6
Auto Audi A6 C6
Rozumiem zatem ze były ale nie takie http://www.ebay.de/itm/321164424601?_tr ... EBIDX%3AIT jak w tej aukcji.
Majka.
Majka.
majkaistefan, lampy, które pokazałaś są z wersji po lifcie z 2008r czyli pasować to nie będzie
Auto Audi A6 C6
Auto Audi A6 C6
majkaistefan, chodzi Ci oooo?? o założenie tych lamp do wersji przed liftem?? jeżeli to tak to wraz z maską, zderzakiem i kilkoma pierdołami za kilkanaście tys zł niestety
Auto Audi A6 C6
Auto Audi A6 C6