![]() |
![]() |
![]() |
[D2 99 4.2PB/LPG ] Dławienie na zimnym silniku
Oj taa BRC to takie be jest a ilu posiadaczy tego tu na forum pisze o problemach? Przejechali i ponad 100tkm i wszystko gra w aucie a w lpg wymieniaja zuzyte podzespoly. Za to posiadacze tanszych instalek udzielaja sie tu bardzo ambitnie 
Wiec nikt mnie nie przekona ze taniosc to super jest. Nie w przypadku lpg.

Wiec nikt mnie nie przekona ze taniosc to super jest. Nie w przypadku lpg.
pomijasz jedno sprawę że brc ma rynku może 10-20 %
a reszta to 50 % stag
potem reszta
i co może nie wypływają kwiatki typu padł komp
lub reduktor itp .
Więc pasowało by usterki pomnożyć bez posiadaczy i wtedy można się chwalić
Sprawdzić możesz po korektach czy jest ok podpinasz vag i lukasz lpg i paliwo
w odpowiednim bloku wtedy widać
a reszta to 50 % stag
potem reszta

i co może nie wypływają kwiatki typu padł komp
lub reduktor itp .
Więc pasowało by usterki pomnożyć bez posiadaczy i wtedy można się chwalić
Sprawdzić możesz po korektach czy jest ok podpinasz vag i lukasz lpg i paliwo
w odpowiednim bloku wtedy widać

pepi, Mnie procentowy udział w rynku nie interesuje. Wśród osób które znam osobiście i na forum są tacy co mają BRC i Stagi i tym podobne i biore sobie po 10 osób z każda instalką i widze co sie dzieje.
Po 15tys km w moim aucie nie było kompletnie nic czego by sie można doczepić. Zarówno na kompie jak i w praktyce. Teraz zbliża się 30tyś więc zaraz kolejny przegląd i sprawdzenie wszystkiego.
Po 15tys km w moim aucie nie było kompletnie nic czego by sie można doczepić. Zarówno na kompie jak i w praktyce. Teraz zbliża się 30tyś więc zaraz kolejny przegląd i sprawdzenie wszystkiego.
Odwieczna przegaducha na temat rodzaju instalacji i nie potraficie do głowy wbić sobie jednego.
hipcio pisze: To nie Stag powoduje rozjazdy tylko kiepskie wtryski jak np. Valdemary oraz gazownicy puszczający auto tylko po autokalibracji.
I proszę nie unoście się wyższością jednego nad drugim, oba mają zalety i wady.
Staga mam w A8 a w A6 mam BRC i wiem co jedno i drugie potrafi.