no wlasnie o tym mysle.Czy ktoś juzn to robil i ma jakies doswiadczenia?Apophis pisze: zrob z halogenow hidowe dalekosiezne
Apophis byles kiedyś w "zielonym piekle"? Jeśli nie to polecam.
Majka.
Raczej HID'y nic dadzą co najwyżej barwę światła zmienią i dowód rejestracyjny wezmą. Jak już to mocniejsze żarówki drogowe. Jest ich teraz od groma np. http://allegro.pl/h7-zarowka-osram-nigh ... 82754.htmlmajkaistefan pisze:no wlasnie o tym mysle.Czy ktoś juzn to robil i ma jakies doswiadczenia?Apophis pisze: zrob z halogenow hidowe dalekosiezne
Apophis byles kiedyś w "zielonym piekle"? Jeśli nie to polecam.
Majka.
ojtam ojtam, ja mam w przeciwmgielnych wrzucone xenony i nic mi się z dowodem nie dziejeTomcio pisze:Jeżeli założysz HID'y to możesz stracić dowód bo to nie są homologowane swiatla
Moim zdaniem w drogowych to pomyłka.....Tomcio pisze:W halogenach tak ale nie w drogowych
Generalnie to reflektory są 2 bo jest i prawy i lewymajkaistefan pisze:W moim samochodzie sa dwa reflektory.
Ja sądzę, że znaczną poprawę oświetlenia drogi przyniesie przede wszystkim regeneracja reflektorów.... oczyszczenie od środka i napawanie nowego odbłyśnika w soczewkę xenona.majkaistefan pisze:Jeden to bi (?) xenon swiecacy na drogowych i mijania a drugi to halogen swiecacy na drogowych.Tam wlasnie chciałabym wlozyc drugiego xenona. Sadze ze przyniesie to znaczna poprawe oświetlenia drogi.