oj tAM oj tam ja do zapie.... mam własnie audi może bolidem nie jest ale idzie poszaleć po mieście mnie nie rajcuje akurat szybka jazda bo co chwile trzeba stawać ale na trasie no to już nie moge sie powstrzymać i musze sie wyżyć w NL to wielu pajaców w tych nowych autkach chyba niesą świadomi obok jakiego mocnego audi stająpepi pisze:ja do z...... mam motor
a audi bolidem nie jest
[ALL] Ile pali wasze monstrum ??
dare to be great
Ja mam całe 8km do łagru, raczej po mieście, Trasę S8 tylko przecinam, niestety bemowo-stare babice. Dłużej go grzej po rozruchu to powinien mnie łyknąć Może A8 bolidem nie jest, ale 4.2 robi dobrą robotę. I wiadomo, nikt tu nie mówi o szybkiej jeździe na urwanie głowy, dla mnie ważniejsze jest czerpanie satysfakcji z momentu obrotowegobodzio pisze:25l przy codziennych dojazdach do pracy,rano 2km i popołudniu 2km
- matrose1983
- Forum Audi A8
to dokładnie tak samo jak u mnie a na trasie przy spokojnej jeździe tak do 130km/h ok. 500km zrobie no a tak normlanie jadąc nie za szybko, nie za wolno to ok. 430km.matrose1983 pisze:bak gazu po mieście 60l styka na 350km
Udało mi sie zejść poniżej 12L ale to przy na prawde przesadnie przepisowej jeździe <hura>
to nie jest zwykły napęd...to
to nie jest tak do konca że umiemy...bo przynamjmniej u mnie to jest tak że jak z żona jade to nie poszaleje bo od razu śmierć w oczach ;( a poza tym teraz to juz w ogóle ponieważ w ciąży jest, więc to najlepszy czas aby móc przetestować auto w "trybie oszczędnościowym" ...danielos8 pisze:ja niewiem jak wy umiecie jezdzić na trasie tym autem spokojnie:D bo ja nie umiem spalanie to mi wychodzi 15l PB
No a jak sam jade... często na Świdnice nową S8 no to czasami mnie i moją stopę fantazja ponosi
to nie jest zwykły napęd...to
martin_rs4 pisze: to nie jest tak do konca że umiemy...bo przynamjmniej u mnie to jest tak że jak z żona jade to nie poszaleje bo od razu śmierć w oczach ;(
Ja tak mam jak jade gdzieś z moją mamą hehe ale jak z dziewczyną to luzno bo i tak nie ma nic do gadania bo ja prowadze i ja mam swoje wizje na ten temat, których nie może podważyć Ale jak mowisz, że żona wciązy to już wiadomo, że trzeba rozsądniej
dare to be great
- matrose1983
- Forum Audi A8