[D2 94 4.2PB/LPG ] Oświetlenie w drzwiach
[D2 94 4.2PB/LPG ] Oświetlenie w drzwiach
Witam,
chciałbym zapytać o oświetlenie w drzwiach (np te czerwone). Nie działają mi na żadnych drzwiach. Oświetlenie wewnątrz działa prawidłowo.
Od czego zacząć ? Jak w ogóle wyjąć żarówki z tych miejsc ? A może nie każda to ma ?
chciałbym zapytać o oświetlenie w drzwiach (np te czerwone). Nie działają mi na żadnych drzwiach. Oświetlenie wewnątrz działa prawidłowo.
Od czego zacząć ? Jak w ogóle wyjąć żarówki z tych miejsc ? A może nie każda to ma ?
Audi a8 d2 95r
4.2 ABZ PB + LPG 299KM / 4hp24 CML
_________
Audi a4 b5 -> Audi a8 d2 -> Audi a8 d2
_________
Kolego co innego odkręcać jakąś część a co innego wymiana podstawowowa czytaj głupia żarówkamartin_rs4 pisze:boczek raczej trzeba sciągnąc podobnie żeby np. klamke wykręcić, tylko przypuszczam że tam nie ma żanych żarówek , tylko są diody. Jak tak to tzreba przelutować.
Ale też mam pytanie takie co odpowiada za oświecenie się w tych drzwiach żarówek ? krańcówki jakieś ?
Jeżeli krańcówki to co odpowiada za oświetlenie wewnątrz kabiny, ponieważ nigdzie mi nie świecą w zadnych drzwiach Może zbieg okoliczności i wszystkie padły ?
Audi a8 d2 95r
_________
_________
Z tego co kojarzę to pod nogami kierowcy działają ale reszty nie. Musze zobaczyć żarówki bezpieczniki a póżniej będę myślał dalej
A czy mikrostyki sa połączone z wewnętrznym oświetleniem ? Tj gdy otworzymy auto zapalają nam się światła główne we wnętrzu (na suficie) ?
Bo jeżeli tak to muszą działać bo wewnętrzne oświetlenie działa dobrze (mówimy o suficie).
A czy mikrostyki sa połączone z wewnętrznym oświetleniem ? Tj gdy otworzymy auto zapalają nam się światła główne we wnętrzu (na suficie) ?
Bo jeżeli tak to muszą działać bo wewnętrzne oświetlenie działa dobrze (mówimy o suficie).
Audi a8 d2 95r
_________
_________