Oj tam "skreśli"... czemu zaraz "skreśli"?... zablokujemy ewentualnie możliwość pisania i czytania ale nie żeby od razu skreślać :lol:jdz1 pisze:Mam nadzieję że moderator w związku z tym iż w moim garażu póki co brakuje A8 to nie skreśli mnie z listy obecności.
jest ktos z podlasia
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
Nie ukrywam że chciałbym śledzic co się dzieje na forum A8 i jednocześnie monitorować rynek używanych D3, bo marzy mi się D3lift, aczkolwiek jeszcze nie teraz. Dodatkowo też tak jak pisałem szukam innego auta i wstępnie wytypowane są 3 sztuki. Jedna w Płocku, druga w Skarżysku-Kamiennej a trzecia w Witkowie pod Poznaniem. Jeśli bedzie taka potrzeba to kogoś miejscowego (nie za free a %) prosiłbym o wstępne oględziny w miare możłiwości żeby nie okazało się że przejadę 400km w jedną stronę żeby obejrzeć jakiegoś szrota od handlarza. Ale to w krótkiej przyszłości i oczywiście jak moderator wyrazi na to zgodę w odpowiednim dziale. np: na każdy temat.
Spoko, spoko, nikt cię stąd nie wyrzuca i nic nie blokuje, żartowałem ;-)jdz1 pisze:Nie ukrywam że chciałbym śledzic co się dzieje na forum A8 i jednocześnie monitorować rynek używanych D3, bo marzy mi się D3lift, aczkolwiek jeszcze nie teraz.
Nie w "Na każdy temat" tylko w dziale "Zakup kontrolowany..." tak jak A8/S8 - specjalnie dodałem w opisie, że tam umieszczamy wszystko co z zakupem auta jest jakoś ściśle związane. Kupujesz inną markę ale chcesz naszej porady to tak samo wrzucasz tam ogłoszenie (1 temat = 1 auto) tylko w tytule dodajesz taga [inne] i piszesz z palca jaka marka, model żeby wiadomo było, że temat dotyczy czegoś innego niż A8/S8 ;-)jdz1 pisze:Dodatkowo też tak jak pisałem szukam innego auta i wstępnie wytypowane są 3 sztuki. Jedna w Płocku, druga w Skarżysku-Kamiennej a trzecia w Witkowie pod Poznaniem. Jeśli bedzie taka potrzeba to kogoś miejscowego (nie za free a %) prosiłbym o wstępne oględziny w miare możłiwości żeby nie okazało się że przejadę 400km w jedną stronę żeby obejrzeć jakiegoś szrota od handlarza. Ale to w krótkiej przyszłości i oczywiście jak moderator wyrazi na to zgodę w odpowiednim dziale. np: na każdy temat.
Ostatnio zmieniony 24 wrz 2013, 12:43 przez FOSS, łącznie zmieniany 2 razy.
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
Uwaga ludziska z podlaskiego: zapraszamy na spot AudiKlubPodlasie w Bielsku Podlaskim
Szczegóły w linku:
oraz: http://audiklubpodlasie.com/forum/viewtopic.php?t=2078
Pozdrawiam
Szczegóły w linku:
oraz: http://audiklubpodlasie.com/forum/viewtopic.php?t=2078
Pozdrawiam
Bądź dobry jak chleb.
Z pozdrowieniem: AKPodlasie spotsebos17 pisze:Fajnie, widzimy się w niedzielę
Pierwsze zdjęcie, pierwsze auto od lewej to moje maleństwo, a ten gostek w bezrękawniku z czerwonym napisem to ja.
Bądź dobry jak chleb.
Jaki by termin nie wybrali to ja i tak przyjadę bo chcę znowu zobaczyć pływanie na byle czym. Ostatnio to chyba byłem z 5 lat temu, czas zobaczyć jakieś nowe wynalazki
[ Dodano: 2014-07-20, 11:55 ]
Słuchajcie nie ma co siedzieć w domu tylko trzeba nam się zorganizować i spotkać w Augustowie. Co pisać i przedstawiać się na forum to nie to samo co w realu. Ja 27 będę i tak ale jak dla większości odpowiada sobota 26 to nie ma problemu ja mam gdzie przenocować do niedzieli. Więc niech ktoś kto dobrze zna miasto niech powie gdzie najlepiej się spotkać, można potem gdzieś podjechać i porobić fajne zdjęcia. Czasu już wiele nie zostało to niech każdy powiadamia znajomych ja śpiochów z AKPodlasie postaram się wybudzić bo coś od ponad tygodnia cisza a tu piszcie kto przyjedzie.
[ Dodano: 2014-07-20, 11:55 ]
Słuchajcie nie ma co siedzieć w domu tylko trzeba nam się zorganizować i spotkać w Augustowie. Co pisać i przedstawiać się na forum to nie to samo co w realu. Ja 27 będę i tak ale jak dla większości odpowiada sobota 26 to nie ma problemu ja mam gdzie przenocować do niedzieli. Więc niech ktoś kto dobrze zna miasto niech powie gdzie najlepiej się spotkać, można potem gdzieś podjechać i porobić fajne zdjęcia. Czasu już wiele nie zostało to niech każdy powiadamia znajomych ja śpiochów z AKPodlasie postaram się wybudzić bo coś od ponad tygodnia cisza a tu piszcie kto przyjedzie.