Co proponujesz za ok 60tys zl? Chodzi o cos co w miare komfortowo zmiesci 4 dorosle osoby z bagazem i ma ponadprzecietne osiagi.preston81 pisze:raczej dla pasjonatów marki za te kase mozna wyrwac lepsza fure
Audi RS6
Do czego zmierza ta dyskusja?
RS6 szczegolnie sprawne C5jest warte swojej ceny. Kolega posiada od 2lat avanta w wersji plus i duzo ja uzytkuje. Jak ten kombiaczek zwija asfalt,hamuje i sie prowadzi to glowa mala. Auto do tego ladniej skrojone od zwyklej A6.
Gdybym mial zaplecze finansowe to bym bardzo chetnie przytulil do siebie jeszcze RS6.
Co do modelu C6 to osiagi sa jeszcze bardziej powalajace a sam silnik lepszy niz w S8 D3
RS6 szczegolnie sprawne C5jest warte swojej ceny. Kolega posiada od 2lat avanta w wersji plus i duzo ja uzytkuje. Jak ten kombiaczek zwija asfalt,hamuje i sie prowadzi to glowa mala. Auto do tego ladniej skrojone od zwyklej A6.
Gdybym mial zaplecze finansowe to bym bardzo chetnie przytulil do siebie jeszcze RS6.
Co do modelu C6 to osiagi sa jeszcze bardziej powalajace a sam silnik lepszy niz w S8 D3
Re: Audi RS6
[center]Jest to dział:
Nasze Auta » Inne Audi » Audi RS6[/center]
[center]
[center]
[/center]
<table align="center" width="350" cellpadding="8" border="1" bgcolor="239DFA"><tr><span class="postbody"><td align="center" style="font-size: 11; color: #000000; font-family: Tahoma, Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif"><b> Wątek został przeniesiony do
Pozdrawiam ernesto.
Nasze Auta » Inne Audi » Audi RS6[/center]
[center]
Dział jest o Naszych autach więc treść już przeczy tytułowi.[/center]PitBullRedNos pisze:Jak w temacie pozwoliłem sobie wystawić za zgodą kolegi zdjęcia Audi RS6
[center]
Sądzę że temat jest nie w tym miejscu gdzie się powinien znajdować. Skoro to jest dyskusja a nie prezentacja więc temat zostanie przeniesiony do działu wolnego dyskusji.Obecnie w innych już rękach ale wspomnienia zostają...
[/center]
<table align="center" width="350" cellpadding="8" border="1" bgcolor="239DFA"><tr><span class="postbody"><td align="center" style="font-size: 11; color: #000000; font-family: Tahoma, Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif"><b> Wątek został przeniesiony do
Pozdrawiam ernesto.