![]() |
![]() |
[D3 04 4.2MPI ] Numer katalogowy mocowań stabilizatora
-
- Forum Audi A8
[D3 04 4.2MPI ] Numer katalogowy mocowań stabilizatora
witam
Kolegów posiadających dostęp do etki prosiłbym o pomoc.
Potrzebuję numer gumowych mocowań stabilizatora do mojego auta, co bym mógł sobie bez problemu zamówić.
z góry dziękuję.
Kolegów posiadających dostęp do etki prosiłbym o pomoc.
Potrzebuję numer gumowych mocowań stabilizatora do mojego auta, co bym mógł sobie bez problemu zamówić.
z góry dziękuję.
Ostatnio zmieniony 09 mar 2011, 22:03 przez szoszon1983, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi A8
- club-iguana
- Forum Audi A8
nie ma takiego numeru , występuje w komplecie z drążkiemszoszon1983 pisze:Potrzebuję numer gumowych mocowań stabilizatora
[ Dodano: 2011-03-02, 20:38 ]
swojego czasu miałem patent.................ale od kilku m-cy testuję to........władowałem gumy z D2 ( 20zł komplet) rozcięciem w kierunku tyłu i całość skręciłem śrubami,przed operacja usunąłem stare gumy z obejmy stalowej.....................od listopada ani nie trzeszcza ani nie stukają............po 1000km dokręciłem mocniej aby się rozcięcie zamknęło :-PEVAN pisze:Czy macie może jakies patenty na to?
Ostatnio zmieniony 02 mar 2011, 20:45 przez JIMM, łącznie zmieniany 2 razy.
to jest łącznik stabilizatoraand808 pisze:... a czy "łącznik stablizatora" to to samo ?
http://www.alejasamochodowa.pl/go/_info ... 587ce5260a
a tak wygląda guma stabilizatora do D3
Jest duzo więcej takich przypadków(kwiatków) w D3, np. uszczelka za skrzynią a przed reduktorem(chyba poprawnie nazwałem), tej uszczelki nie da sie wymienić, bo nie występuje samodzielnie, trzeba wymienić całą skrzynię z tym reduktorem za 20tyś.and808 pisze:generalnie to bronie producenta w sytuacjach, gdy jakas czesc zamienna nie wystepuje osobno i trzeba kupic caly zestaw. jest naprawde wiele rzeslanek (jakosciowych, technologicznych, itp) aby dana czesc nie wystepowala osobno.
jednak w tym przypadku to troche brak slow...
:-P niby tak,ale jak ktoś ma parę złociszy na zbyciu.............to i rybki można kupić w sklepie zoologicznym i wypuścić w rzece :mrgreen:labas pisze:trzeba było sporo kasy u nich zostawić.
[ Dodano: 2011-03-03, 18:58 ]
da się ...............tylko trzeba czasu i cierpliwości................tak samo jak uszczelka miski skrzyni biegów gdzie jej koszt 180zł a wycięta osobiście 9 zł ..........niby nic..ale?labas pisze:tej uszczelki nie da sie wymienić, bo nie występuje
[ Dodano: 2011-03-03, 19:00 ]
bo ASO jak zwykle Jeleni szuka..........aby utrzymać biurowce szklane 8-)labas pisze:trzeba wymienić całą skrzynię z tym reduktorem za 20tyś.