wyskoczyłmi taki bląd
04120 - Intake Manifold Runner (Bank 2): Lower limit not reached
P1018 - 001 - Upper Limit Exceeded - Intermittent
chodzi o kolektor ssacy , co zrobic jak to naprawic bo smigam w nas tyg za granice i pasuje miec fure sprawną, dodam ze cyklicnie zpala sie i gasnie kontrolka silnika
[D3 09 4.2TDI ] 04120 - Intake Manifold Runner
[D3 09 4.2TDI ] 04120 - Intake Manifold Runner
Ostatnio zmieniony 13 cze 2014, 18:42 przez ceemack, łącznie zmieniany 1 raz.
może ktoś podrzucić jak to wygląda w etce
edit
dostałem sie w końcu do tych kolektorów, problemem okazal sie przegub kulowy , po prostu spadał z dźwigni. Na internecie widziałem zestawy naprawcze do 2,7 i 3,0 lecz nie moge znalezc nic do 4.2 tdi, może ma ktos namiar na taki zestawik??
edit
dostałem sie w końcu do tych kolektorów, problemem okazal sie przegub kulowy , po prostu spadał z dźwigni. Na internecie widziałem zestawy naprawcze do 2,7 i 3,0 lecz nie moge znalezc nic do 4.2 tdi, może ma ktos namiar na taki zestawik??
Ostatnio zmieniony 14 cze 2014, 18:21 przez ceemack, łącznie zmieniany 1 raz.
A w ASO ile to kosztuje?...ceemack pisze:... dostałem sie w końcu do tych kolektorów, problemem okazal sie przegub kulowy , po prostu spadał z dźwigni. Na internecie widziałem zestawy naprawcze do 2,7 i 3,0 lecz nie moge znalezc nic do 4.2 tdi, może ma ktos namiar na taki zestawik??
Do 3.0TDI można kupić same cięgna więc może do 4.2TDI też jest
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
No niestety nie ma są tylko do 2,7 i 3,0 i to nie tylko ciegna ale tez ten element który jest połączony z klapkami za około 90 zera za stroneFOSS pisze:A w ASO ile to kosztuje?...ceemack pisze:... dostałem sie w końcu do tych kolektorów, problemem okazal sie przegub kulowy , po prostu spadał z dźwigni. Na internecie widziałem zestawy naprawcze do 2,7 i 3,0 lecz nie moge znalezc nic do 4.2 tdi, może ma ktos namiar na taki zestawik??
Do 3.0TDI można kupić same cięgna więc może do 4.2TDI też jest