witam ...
poszukuje chlodnicy wody do ww modelu.
poniewaz najlatwiej dostepne sa wersje od tdi 3.0 i 4.2 zastanawiam sie czy ona bedzie pasowac.
nigdzie nie moge znalezc pomocy...
w najgorszym wypadku bede szedl w nowa sztuke-wiem ze to najlepsza opcja ale koszt zestawu jest porazajacy wiec sszukam alternatywy ...
z gory sorry za bledy-pisane na telexie i dzieki za pomoc...
bless
[D3 05 4.2MPI/LPG ] chlodnica wody i mocowanie
[D3 05 4.2MPI/LPG ] chlodnica wody i mocowanie
Ostatnio zmieniony 13 cze 2014, 20:49 przez K@MIL, łącznie zmieniany 1 raz.
Marzenia sie spelniaja - Buell XB12s & A8 V8 ... Dwa z trzech juz sa ... Czas polowac na trzecie
Kupować nową...... BERU, NISSENS..... tylko, że i tak nowa będzie wymagała przeróbki bo ty masz pewnie jeszcze starą z trzema króćcami a nowe są już z czterema
Biorąc pod uwagę ilość pracy jaką trzeba wykonać przy wymianie chłodnicy to używki moim zdaniem są raczej słabym wyborem.
Biorąc pod uwagę ilość pracy jaką trzeba wykonać przy wymianie chłodnicy to używki moim zdaniem są raczej słabym wyborem.
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
tak doradzasz ... To szukam moze powoli ... fakt - zabawy jest sporo z tego co patrzylem bo przod caly trzeba rozebrac ... puki co na dolewce bede cisnal ... i szukam ... gdzie to mozna zamowic jakby co?
Jaki zestaw jest - jakby ktos mogl mi potwierdzic zeby ta nowa chlodnice podlaczyc?
Jaki zestaw jest - jakby ktos mogl mi potwierdzic zeby ta nowa chlodnice podlaczyc?
Marzenia sie spelniaja - Buell XB12s & A8 V8 ... Dwa z trzech juz sa ... Czas polowac na trzecie
W ASO jest tzw. zestaw naprawczy.K@MIL pisze:Jaki zestaw jest - jakby ktos mogl mi potwierdzic zeby ta nowa chlodnice podlaczyc?
A jeżeli bez tego zestawu z ASO to trzeba przerabiać nową chłodnicę - uciąć jeden króciec i go zaspawać.
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
-
- Forum Audi A8
-
- Super Klubowicz
takirgo kurka raczej nie maWariatFuriat pisze:Odgrzebie trochę bo mam pytanie. Czy jak zdejmę osłonę pod silnikiem to jest dobry dostęp do kurka spustowego chłodnicy?
http://www.a8team.pl/d3-05-42mpi-lpg-wy ... ht=#298967