![]() |
![]() |
![]() |
Od A8 D2 98' 2,5 TDI do A8 D2 99' 4,2 PB lift ;)
Siemanko Marta
Szczerze współczuję, kurczę taka maszynka.
Wiadomo, auto to rzecz nabyta, ale każdy z nas nie traktuje naszych ósemek jak RZECZ...!!!
Auto zawsze można kupić, ale kasy,pracy, wspomnień i czasu w nie włożonego już się nie odzyska!!!
Mam nadzieję że na SPOCIK i tak wpadniecie. Pozdrawiam
Szczerze współczuję, kurczę taka maszynka.
Wiadomo, auto to rzecz nabyta, ale każdy z nas nie traktuje naszych ósemek jak RZECZ...!!!
Auto zawsze można kupić, ale kasy,pracy, wspomnień i czasu w nie włożonego już się nie odzyska!!!
Mam nadzieję że na SPOCIK i tak wpadniecie. Pozdrawiam
SERGIO Tak jak mówisz.. nie mało kasy i nie mniej czasu jak i serca zostało włożone w to autko, a wspomnienia były i te złe i te dobre - będę dobrze ten czas wspominać! ale tak to w życiu bywa, raz jest i raz nie ma!
Żal w ciąż jest ale pogodziliśmy się z jej utratą, najgorszy teraz jest fakt, że wciąż ją widuje (stoi na placu u męża w pracy) i to miejsce gdzie swój żywot straciła!
Pozostaje tylko czekać do czasu aż zastąpi ją 4,2 po lifcie.
A co do spotu, to choćby komunikacją miejską ;p - na pewno będziemy
Żal w ciąż jest ale pogodziliśmy się z jej utratą, najgorszy teraz jest fakt, że wciąż ją widuje (stoi na placu u męża w pracy) i to miejsce gdzie swój żywot straciła!
Pozostaje tylko czekać do czasu aż zastąpi ją 4,2 po lifcie.
A co do spotu, to choćby komunikacją miejską ;p - na pewno będziemy

A ja właśnie przez kilka ostatnich lat oduczyłem się odruchu uciekania czego żniwo zbieram niestety ostatnimi czasy...Pers pisze:CZasem sobie tak mówie że jak ktoś mi wyskoczy to wale na niego ale to jest juz taki odruch kierowca odrazu odbija na prawo i tak to sie kończy. (...)
W tamtym roku z miałem 2 przygody swoim A8 - nie uciekłem więc cały prawy bok oraz przedni zderzak zostały polakierowane na nowo oraz otrzymałem nową felgę 20"...
a w tym roku miałem znowuż przygodę eSą - nowe prawe przednie i tylne drzwi oraz nowy lakier na prawej stronie auta (właśnie się naprawia)...
wszystkie szkody nie z mojej winy :evil:
wszystkie naprawy robię w ASO :lol:
dla potencjalnego kupującego mam całą galerię zdjęć aut przed szkodą i po szkodzie a w ASO są także zdjęcia oraz pełne dokumentacje napraw :-P
Współczuję Wam Martuś bo wiem jak to jest kiedy w swoje auto wkładasz nie tylko pieniądze ale także swój czas i serce :-?marta pisze:SERGIO Tak jak mówisz.. nie mało kasy i nie mniej czasu jak i serca zostało włożone w to autko, a wspomnienia były i te złe i te dobre - będę dobrze ten czas wspominać! ale tak to w życiu bywa, raz jest i raz nie ma!
Auto na szczęsie spełniło swoje zadanie - kierowcy nic się nie stało i to najważniejsze.
Ano, widocznie czas na następny etap w życiu czyli A8 D2 FL 4,2V8 ;-)marta pisze:Pozostaje tylko czekać do czasu aż zastąpi ją 4,2 po lifcie.
Jak będziecie mieli na oku coś konkretnego akurat z Warszawy lub okolic to piszcie - podjadę, obejrzę, przejadę się i "przesłucham" sprzedającego

Ostatnio zmieniony 13 kwie 2010, 19:41 przez FOSS, łącznie zmieniany 1 raz.
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
FOSS, Dzięki, wiem że można na Ciebie liczyć!
Ale to jeszcze trochę potrwa zanim nastąpi moment kupna.. Że tak powiem nie byliśmy finansowo przygotowani na tą zmiane a i kiedy z AC wypłacą i sprzeda się zwłoki to też potrwa!
Myślę, że na jesień.. i na pewno, jak taka potrzeba najdzie - korzystać z Waszej pomocy będziemy Choć mąż skłonny jest ku kupnie z zagranicy!
Na razie oboje jeździć mamy czym, więc tragedii nie ma
Pozdrawiam
[ Dodano: 2010-04-29, 19:34 ]
Prawdopodobnie nasza Audi będzie sprzedawana w całości!
Jak myślicie jaką cenę powinniśmy zaproponować kupującemu?
Pozdrawiam
[ Dodano: 2010-04-29, 19:34 ]
Prawdopodobnie nasza Audi będzie sprzedawana w całości!
Jak myślicie jaką cenę powinniśmy zaproponować kupującemu?
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof