[D3 ALL ] Język polski w MMI nareszcie
wgrywalem juz 3 spolszczenia MMI, z czego wybrałem najlepsze, bez błędów, wszystko dobrze przetłumaczone, bez jakiś dziwnych skrótów. Minusem jest to, że po aktualizacji pozbywamy się sterowania zawieszeniem pneumatycznym, wskaznikiem baterii, i jeszcze jakiejś drobnostki, lecz wszystko jest do przywrócenia przez VCDS.
Dla zainteresowanych podesle na maila.
Pozdrawiam
Dla zainteresowanych podesle na maila.
Pozdrawiam
Witam zerknijcie na to
http://www.uczymyautapolskiego.pl/index.php
Tylko ciekawe, na której wersji MMI to robią?kali pisze:Witam zerknijcie na to
Bądź dobry jak chleb.
Masz z nimi jakieś doświadczenia?.... dobre?... złe?armani85 pisze:Nie polecam tej firmy
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
Generalnie "trzepia" cała polska. wlasciciel Karol kawal słowo zabronione Fakt faktem wymysleli i stworzyli jako pierwsi polskie menu i lektora do systemow audi.. ktos im to "wykradl" na zasadzie takie ze poprostu zczytal z auta do ktorego oni kiedys wgrali. i poszlo dalej w swiat. do mnie tez dzwonili strasza sadami jezdza po warsztatach z kamerami przegonilem gadow jak u mnie byli.
Zapomnieli chyba o jednym ze sami dzialaja na granicy prawa i wgrywaja ludzia nie legalne oprogramowanie.
To tak jakbys przerobil windows xp , ikonke "kosz" zmienial na "smietnik" i zaczol sprzedawac dalej. to jest taka sam zasada
Zapomnieli chyba o jednym ze sami dzialaja na granicy prawa i wgrywaja ludzia nie legalne oprogramowanie.
To tak jakbys przerobil windows xp , ikonke "kosz" zmienial na "smietnik" i zaczol sprzedawac dalej. to jest taka sam zasada
Ostatnio zmieniony 27 cze 2014, 09:54 przez armani85, łącznie zmieniany 1 raz.
Sam znam jedna osobe, która zgrała lektora z auta klienta przy okazji wizytyarmani85 pisze:Generalnie "trzepia" cała polska. wlasciciel Karol kawal słowo zabronione Fakt faktem wymysleli i stworzyli jako pierwsi polskie menu i lektora do systemow audi.. ktos im to "wykradl" na zasadzie takie ze poprostu zczytal z auta do ktorego oni kiedys wgrali. i poszlo dalej w swiat. do mnie tez dzwonili strasza sadami jezdza po warsztatach z kamerami przegonilem gadow jak u mnie byli.
- orkaskawina
- Super Klubowicz
Nie wiem jak to zrobil po obd , jedyne co mogl to zczytac flash a nie caly SW.shaqal pisze:Zgrane po kablu, bez wyjmowania czegokolwiek.
Cos ty , zapomnij nikt tego w siec nie pusci bo kazdy wie ile taki SW warty ceny nawet 2cyfowe saorkaskawina pisze:Może będzie jakiś wyciek do neta i skorzystamy.