[D3 03 ] Zmiana zmieniarki CD na MP3
masz soft 6110 - zmieniarka mp3 bedzie dzialac.
Zadam jednak pytanie dodatkowe: czy bedzie Ci sie chcialo nagrywac plyty CD z empetrojkami? Ja stalem przed tym samym wyborem niedawno i stwierdzilem, ze juz lepiej doinwestowac troche i wlozyc AMI. Teraz mam podlaczony dysk SSD 128GB do ktorego tylko sobie dogrywam nowe utworki.
pozdr,
pitt2k
Zadam jednak pytanie dodatkowe: czy bedzie Ci sie chcialo nagrywac plyty CD z empetrojkami? Ja stalem przed tym samym wyborem niedawno i stwierdzilem, ze juz lepiej doinwestowac troche i wlozyc AMI. Teraz mam podlaczony dysk SSD 128GB do ktorego tylko sobie dogrywam nowe utworki.
pozdr,
pitt2k
I ♥ CCCO
-
- Forum Audi A8
zamieniam się w słuch wszak jest to rewelacyjny pomysłpitt2k pisze:masz soft 6110 - zmieniarka mp3 bedzie dzialac.
pozdr,
pitt2k
- Audi A8D4 4.2TDI quattro
Ja kupiłem na allegro imitację AMI, (570zł) puszka w z wyjściem światłowodowym, USB i zasilanie,
Podłaczyłem, w menu MMI od razu pokazał sie interfejs muzyczny. I wszystko nazwy utworów/folderów widać na wyświetklaczu i fisie.
Ba nawet wywaliłem zmieniarkę CD dzięki czemu mam dodatkowy schowek/kieszeń....
Podłaczyłem, w menu MMI od razu pokazał sie interfejs muzyczny. I wszystko nazwy utworów/folderów widać na wyświetklaczu i fisie.
Ba nawet wywaliłem zmieniarkę CD dzięki czemu mam dodatkowy schowek/kieszeń....
6110?.... nie słyszałem o tej wersji softu..... z tego co kojarzę najwyższa obecnie to 5570pitt2k pisze:masz soft 6110 - zmieniarka mp3 bedzie dzialac.
A może kolega się pomylił i jest 1610?
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
-
- Forum Audi A8
No cóż, nie jestem alfą i omegą i mogę się mylić.... soft 5570 mam w oryginale i na niego kilka razy robiłem update'ty ale o nowszym nie słyszałemMariusz-zg pisze:właśnie, że nie :pFOSS pisze:6110?.... nie słyszałem o tej wersji softu..... z tego co kojarzę najwyższa obecnie to 5570pitt2k pisze:masz soft 6110 - zmieniarka mp3 bedzie dzialac.
A może kolega się pomylił i jest 1610?
Ale przy okazji zapytam w ASO.... jak 6110 będzie to zwracam honor
Ostatnio zmieniony 23 maja 2014, 21:57 przez FOSS, łącznie zmieniany 1 raz.
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
-
- Forum Audi A8
-
- Forum Audi A8
Nowy soft dostarczany jest na płycie CD i innej formy nie znam.szymek1992 pisze:Mam pytanie czy idzie zrobić aktualizacje softu bez zmieniarki cd mam uszkodzoną i nie jest mi do niczego potrzebna jeśli tak to może jest ktoś z mojej okolicy kto mi to zrobił??
Dla takich klientów jak ty ja posiadam własny napęd CD..... ale moje okolice to Warszawa
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
-