![]() |
![]() |
![]() |
YouTube-fajna prezentacja S8 D2
YouTube-fajna prezentacja S8 D2
i te fele to ja już gdzieś widziałem.... ;-)
a tutaj coś miłego dla ucha i oka :arrow:
może i prezentacja fajna... ale...
zderzaki wsadzone z po liftu do przed liftu mi sie nie podobają... z resztą co ma teraz ?
4 halogeny ?
no i te wstawki na słupkach pseudo karbonowe
środek też po modyfikacjach... ale jak zrobienie jak u Wigetha to spoko
Ale co komu sie podoba
ważne żeby być zadowolonym 
zderzaki wsadzone z po liftu do przed liftu mi sie nie podobają... z resztą co ma teraz ?
4 halogeny ?
no i te wstawki na słupkach pseudo karbonowe

środek też po modyfikacjach... ale jak zrobienie jak u Wigetha to spoko

Ale co komu sie podoba

"Musisz zaakceptować ewentualność, że Bóg nie lubi Cię, nigdy Cię nie chciał, i prawdopodobnie Cię nienawidzi."
no wiesz...
z tymi halogenami to jak dla mnie jest gustownie nawet, bo nie ma czterech w zderzakach tylko dwa, a drugie dwa w lampach i to "My" wiemy a w sumie ich nie widac "nie gryzą się" więc ujdzie w tłoku...
a wogóle to się zacząłem zastanawiać czy to nie jest przypadkiem poliftowiec z przednim pasem od przedliwtowca.
środek mi wygląda na polift więc taka myśl mi się nasunęła... ale nie wiem sam... może jest tak jak piszesz.
podoba mi się ten czarny kolor w macie...super! nie widziałem jeszcze takiego!
z tymi halogenami to jak dla mnie jest gustownie nawet, bo nie ma czterech w zderzakach tylko dwa, a drugie dwa w lampach i to "My" wiemy a w sumie ich nie widac "nie gryzą się" więc ujdzie w tłoku...
a wogóle to się zacząłem zastanawiać czy to nie jest przypadkiem poliftowiec z przednim pasem od przedliwtowca.
środek mi wygląda na polift więc taka myśl mi się nasunęła... ale nie wiem sam... może jest tak jak piszesz.
podoba mi się ten czarny kolor w macie...super! nie widziałem jeszcze takiego!