tomi5 pisze:Na tekie parkowanie również znajdziesz debili co Ci hakiem wciśnie rejestrację bądź podrysuje tylny zderzak podjeżdżając za blisko.
Dokładnie tak mam w swojej.... przednia tablica zakrzywiona bo jakaś menda hakiem sie przytuliła.... a tylny zderzak odciśnięty bo inny debil za późno zahamował...... ręce opadają
tomi5 pisze:Ah co lepsze oddałem auto na polerkę.... po tygodniu szlak mnie trafia jak patrze na auto i lakier, pełno drobnych rysek juz nie mówie o obitych drzwiach, chodzą jakieś kórwy i ocieraja sie o auto zostawiając za sobą mikroryski.
Daj spokój.... idzie pinda stara pomiędzy samochodami i jeb, torbą po drzwiach.... a jak jej uwagę zwracam to jeszcze się rzuca bo nie kuma przecież o co chodzi
Albo inna pinda z psem na smyczy przechodzi obok samochodu.... a pieseczek, ten pierdzielony jej pulilek, staje koło twojego koła i szcza ci na pięknie wypolerowane 20-tki..... noż kurza mać....
tomi5 pisze:CZasami jak widzę ludzi parkujących na osiedlu przed blokiem, krew sie gotuje, najchętniej to bym wyszedł i wpyerdol spuścił.
Obić ryj to dla niektórych za mało

Ostatnio zmieniony 06 lip 2014, 12:10 przez
FOSS, łącznie zmieniany 2 razy.