Witam
mam taki problem otóż padła mi pompa ABS o numerze 4D0 614 111 1 (albo T jeszcze nie wyciągałem tyle tylko co czytaczem numer z pod maski bez wyciągania jej) i moje pytanie jest takie czy mogę założyć pompę o takich nr 8D0 614 111 bo 4DO nigdzie niema. pozdrawiam
[D2 02 3.3TDI ] zmiana pompy ABS
-
- Forum Audi A8
Michał, padła Ci cała pompa czy sterownik pompy? Upewniam się, bo podałeś numer pompy.Pirat_swidnica pisze:Witam
mam taki problem otóż padła mi pompa ABS o numerze 4D0 614 111 1 (albo T jeszcze nie wyciągałem tyle tylko co czytaczem numer z pod maski bez wyciągania jej) i moje pytanie jest takie czy mogę założyć pompę o takich nr 8D0 614 111 bo 4DO nigdzie niema. pozdrawiam
Bądź dobry jak chleb.
-
- Forum Audi A8
siema podałem ten numer bo widziałem go z góry myślałem ze to jest jedność. Aktualnie odpiąłem wtyczkę bo jak była podpięta to był taki odgłos jak by się silniczek jakiś kręcił czy coś jak by smarowania jakiegoś nie było czy coś.pebo pisze: Michał, padła Ci cała pompa czy sterownik pompy? Upewniam się, bo podałeś numer pompy.
jak tak patrze w ETKA to mojej pompy o nr 4d0614111t niema za to jest o nr 4d0614111g, która jest wycofana w 2012 roku i jest jeszcze o nr 8d0614111e i nie wiem czy jak znajdę która z tych numerów to czy będzie działać? orientuje się może ktoś? znowuż koleś ze szrotu ma do sprzedania pompę o nr 8d0614111D i tez była z audi a8 d2 4.2 quattro z motoru ABZ. i może ta będzie tyrać?
Gdyby ktoś potrzebował to posiadam sprawną pompę ABS wraz ze sterownikiem - opisane w moim ogłoszeniu: http://www.a8team.pl/duzo-roznych-czesc ... vt6836.htm
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
Tak, ale najlepiej oddzielny temat w dziale Warsztat.pebo pisze:Mam zdjęcia z wymiany sterownika ABSu w D3 - zapodać na forum jakieś fotostory czy nie zawracać sobie głowy?
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
Jasna sprawa. A może da się dział warsztat podzielić na D2, D3, D4? Taka drobna sugestia, jeśli można.FOSS pisze:Tak, ale najlepiej oddzielny temat w dziale Warsztat.pebo pisze:Mam zdjęcia z wymiany sterownika ABSu w D3 - zapodać na forum jakieś fotostory czy nie zawracać sobie głowy?
Bądź dobry jak chleb.