Kupiłem A8 i jestem bardzo zadowolony
Uzupełniam drobne braki
Po kupnie małej okrągłej zaślepki na śrubę od ramienia wycieraczki i tej plastykowej zapinki - ozdoby na oparciu fotela kierowcy. Mam jeszcze takie braki:
W schowku klapy bagażnika. Wie ktoś może co tu powinno być??
I tu poniżej:
Czy wie ktoś może, czy ten chrom, którego brak na zdjęciu pasuje z A4, czy z A6 C5?? Mierzyłem i wygląda na podobny. W serwisie chcą sprzedać cały nawiew, a kupno całości to uważam, za bezsens...bo ten jest dobry, sprawny i w świetnym stanie.
W schowku klapy bagażnika. Wie ktoś może co tu powinno być??
I tu poniżej:
Czy wie ktoś może, czy ten chrom, którego brak na zdjęciu pasuje z A4, czy z A6 C5?? Mierzyłem i wygląda na podobny. W serwisie chcą sprzedać cały nawiew, a kupno całości to uważam, za bezsens...bo ten jest dobry, sprawny i w świetnym stanie.
Przewaga dzięki technice
- orkaskawina
- Super Klubowicz
Ten drucik od dekielków mam, ale tego klucza to niestety nie i właśnie chyba to mi z tego zdjęcia brakuje.orkaskawina pisze:Na pewno brakuje Ci klucza torxa czy imbusa do odciągnięcia zacisku elektrycznego hamulca ręcznego i takiego wygiętego druta chyba do ściągania dekielków zrobię jutro zdjęcie to wrzucę chyba że mnie ktoś uprzedzi.
Przewaga dzięki technice
- orkaskawina
- Super Klubowicz
Dziękuję za zdjęcia. Wiem już jak ten torx wygląda.orkaskawina pisze:Jak obiecałem oto zdjęcia
[url=http://images65.fotosik.pl/1170/23965b5e2a9ecbe7.jpg]Obrazek[/URL]
[url=http://images61.fotosik.pl/1167/f0611e26e5f2ff63.jpg]Obrazek[/URL]
Mi też coś tam brakuje.
Brakuje/nie brakuje. Tam powinna być końcówka na śruby zabezpieczające (antykradzieżowe) na koła. Nie każdy ma tą opcję.
Przewaga dzięki technice
Witam. Dziś sprawdziłem tą kratkę, ale też nie ma tego chromowanego elementu i ramka jest słabej jakości. To co się może przydać to tylko mechanizm łopatek. ;(Mat pisze:Super by było. Dzięki za uwagę w każdym razie.pebo pisze:Mam chyba jeszcze starą kratkę nawiewu gdzieś w garażu, jutro sprawdzę i się odezwę. Jeśli jeszcze jest i chrom jest dobry, to Ci wyślę i zmienisz sobie cały ten element, albo chrom, jak Ci wygodniej.
Bądź dobry jak chleb.
U Mata brakuje torxa, a u Orkaskawina brakuje jakiegoś elementu, ale za chol... nie wiem czego. Jest przycisk ułatwiający wyjmowanie tego czegoś, tylko czegośia brakuje...ernesto pisze:Mat, Tobie brakuje śrubokręta
orkaskawina, A mi wydaję się że jest wszystko ok. Po prostu to jest taki odlew by było lepiej uchwycić dany przyrząd
Bądź dobry jak chleb.
pebo, no przecież już było wyjaśnione... u Orkaskawina brakuje "złodziejki" do śrub zabezpieczających kołapebo pisze:U Mata brakuje torxa, a u Orkaskawina brakuje jakiegoś elementu, ale za chol... nie wiem czego.
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
Sorki, faktycznie było. To chyba wina kółka w myszce - za szybko przewijaFOSS pisze:pebo, no przecież już było wyjaśnione... u Orkaskawina brakuje "złodziejki" do śrub zabezpieczających kołapebo pisze:U Mata brakuje torxa, a u Orkaskawina brakuje jakiegoś elementu, ale za chol... nie wiem czego.
Bądź dobry jak chleb.