Witam mam problem z navi w moim Audi mianowicie prosi o wpisanie kodu radia, niestety nigdzie w instrukcji go nie znalazłem, czy ktoś na forum zajmuję się dekodowaniem takich rzeczy ? Ewentualnie może polecić jakiegoś magika z okolic Radomia który się tym zajmie ?
Rozmawiałem z ASO Audi i niestety trzeba się tam pojawić osobiście samochodem żeby to oni mogli go wymontować co jest na ten moment niemożliwe gdyż autko jest uziemione do końca sierpnia...
![]() |
![]() |
[D2 00 ] Kod do Navi Plus
-
- Forum Audi A8
[D2 00 ] Kod do Navi Plus
Ostatnio zmieniony 19 lip 2014, 12:54 przez koteczek69, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Forum Audi A8
[center]koteczek69,
Zapraszam do działu przywitań
[/center]
<table align="center" width="350" cellpadding="8" border="1" bgcolor="239DFA"><tr><span class="postbody"><td align="center" style="font-size: 11; color: #000000; font-family: Tahoma, Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif"><b>Zanim dołączysz do klubu A8, p
[center]Tagi wybieramy z listy obok napisu temat, nie piszemy ich ręcznie. Poprawiłem ale na przyszłość proszę pamiętać. Jeśli masz problemy z zapisaniem wybranych tagów spróbuj to zrobić używając innej przeglądarki. Jeśli talej będziesz miał problemy z zapisaniem, edytuj swój temat i dodaj wzmiankę że nie możesz zapisać tagów i moderatorzy poprawią.
Proszę o przywitanie się w odpowiednim dziale w przeciwnym razie temat zostanie zamknięty i przeniesiony do kosza.[/center]
Pozdrawiam ernesto.
Zapraszam do działu przywitań
[/center]
<table align="center" width="350" cellpadding="8" border="1" bgcolor="239DFA"><tr><span class="postbody"><td align="center" style="font-size: 11; color: #000000; font-family: Tahoma, Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif"><b>Zanim dołączysz do klubu A8, p
[center]Tagi wybieramy z listy obok napisu temat, nie piszemy ich ręcznie. Poprawiłem ale na przyszłość proszę pamiętać. Jeśli masz problemy z zapisaniem wybranych tagów spróbuj to zrobić używając innej przeglądarki. Jeśli talej będziesz miał problemy z zapisaniem, edytuj swój temat i dodaj wzmiankę że nie możesz zapisać tagów i moderatorzy poprawią.
Proszę o przywitanie się w odpowiednim dziale w przeciwnym razie temat zostanie zamknięty i przeniesiony do kosza.[/center]
Pozdrawiam ernesto.