Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

Kontakt do Administracji A8Team.PL

[D2 00 ] Kod do Navi Plus

koteczek69
Forum Audi A8
Forum Audi A8

[D2 00 ] Kod do Navi Plus

Post autor: koteczek69 » 15 lip 2014, 20:41

Witam mam problem z navi w moim Audi mianowicie prosi o wpisanie kodu radia, niestety nigdzie w instrukcji go nie znalazłem, czy ktoś na forum zajmuję się dekodowaniem takich rzeczy ? Ewentualnie może polecić jakiegoś magika z okolic Radomia który się tym zajmie ?

Rozmawiałem z ASO Audi i niestety trzeba się tam pojawić osobiście samochodem żeby to oni mogli go wymontować co jest na ten moment niemożliwe gdyż autko jest uziemione do końca sierpnia...
Ostatnio zmieniony 19 lip 2014, 12:54 przez koteczek69, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
sylwekr
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: sylwekr » 15 lip 2014, 22:09

Niektórzy kod piszą na samym radiu (już kilka razy z tym się spotkałem). Wyciągnij Navi może jest na niej napisany kod

koteczek69
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: koteczek69 » 16 lip 2014, 03:17

Wpadłem na ten pomysł niestety tam też nie było żadnego kodu, jestem w kropce ASO nie przyjmie Navi wyjętej z samochodu bojąc się że jest ona skradziona...

ernesto

Post autor: ernesto » 16 lip 2014, 11:12

[center]koteczek69,

Zapraszam do działu przywitań
[/center]
<table align="center" width="350" cellpadding="8" border="1" bgcolor="239DFA"><tr><span class="postbody"><td align="center" style="font-size: 11; color: #000000; font-family: Tahoma, Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif"><b>Zanim dołączysz do klubu A8, p

[center]Tagi wybieramy z listy obok napisu temat, nie piszemy ich ręcznie. Poprawiłem ale na przyszłość proszę pamiętać. Jeśli masz problemy z zapisaniem wybranych tagów spróbuj to zrobić używając innej przeglądarki. Jeśli talej będziesz miał problemy z zapisaniem, edytuj swój temat i dodaj wzmiankę że nie możesz zapisać tagów i moderatorzy poprawią.

Proszę o przywitanie się w odpowiednim dziale w przeciwnym razie temat zostanie zamknięty i przeniesiony do kosza.
[/center]

Pozdrawiam ernesto.

ODPOWIEDZ

Wróć do „A8 D2 (1994 - 2002)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl