[D3 04 ] jak sie połączyć z telefonem w samochodzie
-
- Super Klubowicz
[D3 04 ] jak sie połączyć z telefonem w samochodzie
Witam mam taką sprawe w moim audi mam telefon i tam pisze ze to motorola bluetooth posiadam samsunga s4 i za czorta nie potrafie sie połaczyć , skonfigurować ?? moze jakas pomoc.
Ostatnio zmieniony 29 lip 2014, 22:55 przez PITER82, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Super Klubowicz
a moze trzeba Uaktualnianie systemu zrobić zeby odblokować tą funkcję???
bo kiedyś mi ktoś powiedział ze trzeba niektóre funkcje i mozliwosci odblokować .... i na zielonym ukrytym menu uruchomić
<niewiem>
ewentualnie zmiana słuchawki ??
bo kiedyś mi ktoś powiedział ze trzeba niektóre funkcje i mozliwosci odblokować .... i na zielonym ukrytym menu uruchomić
<niewiem>
ewentualnie zmiana słuchawki ??
Ostatnio zmieniony 03 sie 2014, 00:16 przez PITER82, łącznie zmieniany 1 raz.
- orkaskawina
- Super Klubowicz
-
- Super Klubowicz
wczoraj byłem w serwisie audi w belfascie uk i poprosiłem o rozmowe z inzynierem powiedziałem mu ze mam problem z podłaczeniem samsunga s4 z audi poprzez bt i po 30 minutach kombinowania nie był w stanie mi pomuc co mnie w sumie załamoło powiedział mi ze nie musze modułu bt wymienac poniewaz mam takowy . nastepnie podobno jak stwierdził nalezy wyłaczyc telefon słuhawke w aucie fabryczna i wyjać karte sim z pokładowego slota zrobiłem to i nic ....
a nawet powiedział ze powinienem zrobic restart mmi oraz na vagu sprawdzic kod połaczenia ??
prosze o opiie , PORADY na temat opisany DZIEKI
a nawet powiedział ze powinienem zrobic restart mmi oraz na vagu sprawdzic kod połaczenia ??
prosze o opiie , PORADY na temat opisany DZIEKI