[D2 01 ] Zabezpieczenie miejsc przerysowanych do blachy
-
- Forum Audi A8
[D2 01 ] Zabezpieczenie miejsc przerysowanych do blachy
Witam,
szukałem na forum ale nie znalazłem.
Mam w jednym miejscu przerysowany lakier aż do gołego aluminium (wymiar 1cm na 5cm).
Ponieważ to aluminium to nie rdzewieje jednak chciałbym to jakoś zabezpieczeń.
Czy jest jakaś opcja poza malowaniem elementu? Mam ori lakier wiec wolę nie ingerować.
Auto ma kolor granatowy wiec może jest coś co zabezpieczy to miejsce i kolorystycznie będzie zbliżone do lakieru auta?
Oczywiście nie spodziewam się że bedzie to wyglądało idealnie ale chcę mieć spokoój aby nic się z tym dalej nie działo.
Z góry dzięki za pomoc.
Andrzej
Tagi wybieramy z zakładki obok napisu temat. Nie piszemy ręcznie
szukałem na forum ale nie znalazłem.
Mam w jednym miejscu przerysowany lakier aż do gołego aluminium (wymiar 1cm na 5cm).
Ponieważ to aluminium to nie rdzewieje jednak chciałbym to jakoś zabezpieczeń.
Czy jest jakaś opcja poza malowaniem elementu? Mam ori lakier wiec wolę nie ingerować.
Auto ma kolor granatowy wiec może jest coś co zabezpieczy to miejsce i kolorystycznie będzie zbliżone do lakieru auta?
Oczywiście nie spodziewam się że bedzie to wyglądało idealnie ale chcę mieć spokoój aby nic się z tym dalej nie działo.
Z góry dzięki za pomoc.
Andrzej
Tagi wybieramy z zakładki obok napisu temat. Nie piszemy ręcznie
Ostatnio zmieniony 19 sie 2014, 18:24 przez andrzej113, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Forum Audi A8
-
- Forum Audi A8
Ostatnio zmieniony 31 lip 2014, 19:06 przez andrzej113, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Forum Audi A8
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
-
- Forum Audi A8
Witam, kolego znalazłeś dobrego lakiernika we Wrocławiu lub okolicach? Ja ostatnio rozwaliłem całe nadkole z tyłu - mocne otarcie i do wymiany mam zderzak, ale i blacharkę trzeba porządnie naprawić a byle komu nie można tego dać. A może jest tutaj ktoś, kto zna dobrego lakiernika z okolic Wałbrzycha?