![]() |
![]() |
![]() |
[D2 97 ] Brzęczyk od świateł - gdzie to jest ?
[D2 97 ] Brzęczyk od świateł - gdzie to jest ?
witam, panowie mam pytanie, gdzie znajduje brzęczek od sygnalizacji świateł, gdyż ponieważ padł i często mi się zdarza ze zapominam świateł wyłączyć :-) proszę o podpowiedzi. peace and love :-)
Ostatnio zmieniony 25 sie 2014, 02:01 przez mlody91, łącznie zmieniany 1 raz.
Audi Ojczyzno moja, tyś jest jak zdrowie, ile Cie trzeba cenić ten tylko się dowie kto Cię stracił...
Re: Gdzie znajduje się brzęczek od świateł?
Trzeba wymontować schowek kierowcy, powinien być widoczny.mlody91 pisze:witam, panowie mam pytanie, gdzie znajduje brzęczek od sygnalizacji świateł, gdyż ponieważ padł i często mi się zdarza ze zapominam świateł wyłączyć :-) proszę o podpowiedzi. peace and love :-)
- karol208
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D2
- Rocznik: 1994
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Automat
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Imię: Karol
Otóż w mojej wersji A8 nie ma brzeczka pod schowkiem kierowcy.
Naszukałem się pół dnia DZIĘKI.
Sam sobie odpowiedziałem że jest on i do sygnalizowania błędów fis i do świateł.
Znajduje się on w liczniku i trzeba wyciągać licznik
Brzęczyk który zastosowałem działa na 5V bo tyle podaje licznik i jest to element ze starej płyty głównej PC
![Obrazek]()
![Obrazek]()
Naszukałem się pół dnia DZIĘKI.
Sam sobie odpowiedziałem że jest on i do sygnalizowania błędów fis i do świateł.
Znajduje się on w liczniku i trzeba wyciągać licznik
Brzęczyk który zastosowałem działa na 5V bo tyle podaje licznik i jest to element ze starej płyty głównej PC
Ostatnio zmieniony 26 sie 2014, 21:32 przez karol208, łącznie zmieniany 1 raz.
- karol208
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D2
- Rocznik: 1994
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Automat
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Imię: Karol
Nie musiałem nic aktywować.kmicic-lt pisze:karol208 musiałeś go w jakiś sposób aktywować?
Mam sygnalizację dźwiekowa odnośnie ostrzeżeń itp., ale brak mi sygnalizacji świateł zapalonych - może trzeba to gdzies uruchomić?
Możesz mieć zewnętrzny buzer bo i widziałem też takie. Masz nowszą ósemkę więc całkiem możliwe że jest on pod schowkiem kierowcy.