[Poznań] Może jakiś zlot ? :)
no dla mnie tez moze byc wczensiej ale najpozniej to 18 bo chcialbym sobie pogadac choc jutro wstawiam fure do mechanika mam nadzieje ze sie wyrobi do soboty
[ Dodano: 2014-03-01, 09:16 ]
ja dziś odpadam auto od czwartku stoi u mechanika wątpie że dziś wyjedzie
[ Dodano: 2014-03-07, 11:03 ]
jutro ktoś chętny na spota pod m1?
[ Dodano: 2014-03-01, 09:16 ]
ja dziś odpadam auto od czwartku stoi u mechanika wątpie że dziś wyjedzie
[ Dodano: 2014-03-07, 11:03 ]
jutro ktoś chętny na spota pod m1?
bądź sobą, wariatów też lubią
panowie co z tym spotem pod m1 ?? przejechal by sie ktos na hamownie w poznaniu ??
[ Dodano: 2014-03-31, 21:36 ]
http://chiptuning.poznan.pl/index.htm
[ Dodano: 2014-07-23, 17:48 ]
moze ktos sie skusi ?? niebawemna spota tyle 8 widze w pozku a chetnych brak ....
[ Dodano: 2014-03-31, 21:36 ]
http://chiptuning.poznan.pl/index.htm
[ Dodano: 2014-07-23, 17:48 ]
moze ktos sie skusi ?? niebawemna spota tyle 8 widze w pozku a chetnych brak ....
-
- Forum Audi A8
-
- Forum Audi A8
Taka dziwna mentalność Poznaniaków ,jak nic za darmo nie rozdają ,to ich nie ma
Trochę lepiej wyglądało to w klubie saaba ,ale też bez szału Tylko tam ludzie byli chociaż zgrani jeśli chodzi o parady na wesela innych hehehe ... wsumie to wódka była gratis (może dlatego ?)
[ Dodano: 2014-10-07, 09:15 ]
Ja tam jestem chętny ,najczęściej w tygodniu w godzinach popołudniowych (a najchętniej pod jakimś marketem ,co by moja na zakupy poszła ) weekendy zazwyczaj Łosiem jest w trasie
Trochę lepiej wyglądało to w klubie saaba ,ale też bez szału Tylko tam ludzie byli chociaż zgrani jeśli chodzi o parady na wesela innych hehehe ... wsumie to wódka była gratis (może dlatego ?)
[ Dodano: 2014-10-07, 09:15 ]
Ja tam jestem chętny ,najczęściej w tygodniu w godzinach popołudniowych (a najchętniej pod jakimś marketem ,co by moja na zakupy poszła ) weekendy zazwyczaj Łosiem jest w trasie
-
- Forum Audi A8
-
- Forum Audi A8
Najpierw musze zmienić filtry powietrza i te LEDowe postojówki ,bo mi dają jak stroboskopy
Jutro mam dostać w południe Filtry ,się niunia oddławi hehehe
No to kto jeszcze chętny ??? Oby nie w piątek i weekend.. Może przyszły tydzień komuś więcej pasuje ?
Dziś widziałem srebrną D2 na piątkowie na osiedlu Sobieskiego... i tą czarną D3 z duzym grillem
Jutro mam dostać w południe Filtry ,się niunia oddławi hehehe
No to kto jeszcze chętny ??? Oby nie w piątek i weekend.. Może przyszły tydzień komuś więcej pasuje ?
Dziś widziałem srebrną D2 na piątkowie na osiedlu Sobieskiego... i tą czarną D3 z duzym grillem
pasi wam dziś ????
[ Dodano: 2014-11-05, 11:28 ]
jak bedziecie chcieli sie spotkac to piszcie do mnie na pw , nie bede tu juz zabieral glosu bo odbieram to jak umawianie sie z 5cio latkami ktos cos pierdnie a pozniej nawet nie odpisze lub nie raczy spojrzec co sie dzieje , jesli chodzi o spoty w wlkp (poznan i okolice ) to odnosze wrazenie ze ludzie nie maja ochoty pokazac aut na szczescie z takimi pacjentami sie nie utozsamiam nie robie wielkiej tajemnicy wiec jak co to pw
[ Dodano: 2014-11-05, 11:28 ]
jak bedziecie chcieli sie spotkac to piszcie do mnie na pw , nie bede tu juz zabieral glosu bo odbieram to jak umawianie sie z 5cio latkami ktos cos pierdnie a pozniej nawet nie odpisze lub nie raczy spojrzec co sie dzieje , jesli chodzi o spoty w wlkp (poznan i okolice ) to odnosze wrazenie ze ludzie nie maja ochoty pokazac aut na szczescie z takimi pacjentami sie nie utozsamiam nie robie wielkiej tajemnicy wiec jak co to pw
jeśli ktoś ma ochotę postać w miłym towarzystwie, pośmiać się czy wypić kawkę z Maca, to chłopaki z VAGa się spotykają w czwartki ok godziny 20 na alejach solidarności między makiem a ta stacją benzynową, przy myjni zazwyczaj więcej info na fejsiku, jak zawsze
a co do zlotów grupowych, tak jak u Was A8, z moim modelem czy innymi, to rzeczywiście jest jakiś problem, że ludziom się nie chce...
a co do zlotów grupowych, tak jak u Was A8, z moim modelem czy innymi, to rzeczywiście jest jakiś problem, że ludziom się nie chce...