[ALL] Phatnoise Music Manager
w sumie dales mi linki do wtyczek męskiej i żeńskiej
czyli tak :
kabel zmieniarki >wtyczka męska>(zakupiona wtyczka żeńska , kabelek- kawalek, zakupiona wtyczka męska)>phatbox a ten filtr to gdzie i jaki?? czy ten kabel utworzony jest tutaj filtrem sam w sobie ?? btw kabel muszę kupic taki wielgachny czy będzie opcja żeby zakupić np 30 cm takiego kabla ??
[ Dodano: 2014-09-24, 18:22 ]
patrzylem wlasnie za tym kabelkiem i nic nie moge znalezc wiec nie wiem jak zrobic to na gotowo z wtykami problemu nie ma ale jak zdobyc kabel do tych wtyczek
czyli tak :
kabel zmieniarki >wtyczka męska>(zakupiona wtyczka żeńska , kabelek- kawalek, zakupiona wtyczka męska)>phatbox a ten filtr to gdzie i jaki?? czy ten kabel utworzony jest tutaj filtrem sam w sobie ?? btw kabel muszę kupic taki wielgachny czy będzie opcja żeby zakupić np 30 cm takiego kabla ??
[ Dodano: 2014-09-24, 18:22 ]
patrzylem wlasnie za tym kabelkiem i nic nie moge znalezc wiec nie wiem jak zrobic to na gotowo z wtykami problemu nie ma ale jak zdobyc kabel do tych wtyczek
bądź sobą, wariatów też lubią
No więc zamówiłem Phatboxa od tego samego sprzedawcy co Preston - taki sam efekt występuje, ale gadałem już z moim mechanikiem i mówił, że zna temat i wstawi mi filtr jakiś na to. W poniedziałek/wtorek będę się z nim widział to dowiem się dokładnie co tam mi przyniosł i czy zda to egzamin i dam znać
dzieki za próbę rozjaśnienia co i jak ale nadal do końca nie kumam mogę kupić 1 wtyk bo kabel z wtykiem odetnę od starej zmieniary i dokupie tylko filtr , a jesli chodzi o filtr to jaki bys mi proponowal do mojego rozwiązania ??
---kabel samochodowy z wtykiem> uciety wtyk zmieniarki z wtykiem + [filtr oraz wtyk dokupiony]
tak to widzę
[ Dodano: 2014-09-29, 13:36 ]
bylem dzis w salonie car audio i powiedzialem o tym rozwiazaniu - powiedzieli ze nic to nie da bo masy sa ok , gdzie ten filtr ma byc zalozony i jaki prosil bym o podpowiedz
zaproponowali mi grzebanie w phatboxie i tam zakladanie filtra ale wiaze sie to z utrata gwarancji
[ Dodano: 2014-09-29, 21:17 ]
mimo wszystko chcialbym sprobowac twojego rozwiązania wiec powiedz jaki filtr i do czego ma byc lub pod co ma byc podpiety? zasilanie masa czy jak ?
[ Dodano: 2014-10-03, 14:34 ]
??????????????????
---kabel samochodowy z wtykiem> uciety wtyk zmieniarki z wtykiem + [filtr oraz wtyk dokupiony]
tak to widzę
[ Dodano: 2014-09-29, 13:36 ]
bylem dzis w salonie car audio i powiedzialem o tym rozwiazaniu - powiedzieli ze nic to nie da bo masy sa ok , gdzie ten filtr ma byc zalozony i jaki prosil bym o podpowiedz
zaproponowali mi grzebanie w phatboxie i tam zakladanie filtra ale wiaze sie to z utrata gwarancji
[ Dodano: 2014-09-29, 21:17 ]
mimo wszystko chcialbym sprobowac twojego rozwiązania wiec powiedz jaki filtr i do czego ma byc lub pod co ma byc podpiety? zasilanie masa czy jak ?
[ Dodano: 2014-10-03, 14:34 ]
??????????????????
bądź sobą, wariatów też lubią
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
- dice111
- Moderator
- Moje auto: S8 D2
- Rocznik: 1996
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Imię: AHC by MTM
Ale w czym problem bo nie rozumiem, podalem wczesniej link z forum fałweja, można se przetłumaczyc jak potrzeba:
https://translate.google.pl/translate?s ... t=&act=url
https://translate.google.pl/translate?s ... t=&act=url
Black Cars Matters
Kurde u mnie phatbox nie ma takich problemów jak u Prestona ale za to dziwnie się zachowuje w kwestii włączania. Jak odpalam auto to za pierwszym razem zaskoczył, pojechałem, zgasiłem, wsiadam ponownie, odpalam a tam cisza i już się nie odezwie. Wyjmę i włożę dysk ponownie i znowu gra. Problem znika, jeśli wyłączam auto na radiu a nie na phatboxie, wtedy wystarczy po uruchomeniu silnika przejść na CD i gra jak należy, ale jak zgaszę na CD a nie na radiu to już ani drgnie bez wyciągania i ponownego wkładania dysku
Co prawda kilka piosenek pominął jako "corrupt track" więc spróbuję jeszcze raz zabrać się za sprawdzenie muzy i ponowne nagranie jej na dysk, może pomoże...
a Ty preston założyłeś już ten filtr? coś pomogło? w sumie do Poznania daleko nie mam można by kiedyś stanąć razem na jakimś parkingu i porównać jak to gra i jak się zachowuje - w końcu z tego samego źródła mamy sprzęt a każdy inny problem
Co prawda kilka piosenek pominął jako "corrupt track" więc spróbuję jeszcze raz zabrać się za sprawdzenie muzy i ponowne nagranie jej na dysk, może pomoże...
a Ty preston założyłeś już ten filtr? coś pomogło? w sumie do Poznania daleko nie mam można by kiedyś stanąć razem na jakimś parkingu i porównać jak to gra i jak się zachowuje - w końcu z tego samego źródła mamy sprzęt a każdy inny problem
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
Audi Music Interfacekoper86 pisze:a czy istenieje cos takiego do d3 ?? bo u mnie w s8 tez nie ma mp3 i strasznie mnie to irytuje
http://www.a8team.pl/d3-all-audi-ami-pr ... vt4979.htm
http://www.a8team.pl/d3-04-42mpi-ami-do ... t13230.htm