Wycena szkody - przód błotnik i listwa - TUZ TUW
Moja dziewczyna ma grande punto 2008 więc w miarę świerzak. Baba przerysowała jej cały bok na parkingu. Spisane oświadczenie itd. Przyjechał rzeczoznawca od proamy w rozmowie oko w oko powiedział że ok. 4tys za to wypłaca. Przyszedł @ i zonk 1,100zł i parę groszy. Kilka telefonów nie pomagało nic więc autko na lawętę 120km do servisu fiata w szczecinie tam gdzie było kupywane i im zleciłem dogadanie się Proamą. Wiecie ile dla Aso wypłacili za punciaka 9,5tys złotych a ja miałem w ... dostałem auto zastępczę za które proama też zapłaciła. Najlepiej zlecać naprawy dla ASO no chyba że się kase mega potrzebuje.
Ps: przynajmniej usługa na gwarancji
Ps: przynajmniej usługa na gwarancji
V8 Hoffele sound
Wysłałem zapytanie do Dekry. Koszt rzeczoznawcy to 285 zł netto.
[ Dodano: 2014-04-14, 22:41 ]
Padalce dopiero teraz odpowiedzieli (po moich dwóch gniewnych mailach i jednym telefonie).
Potwierdzili odpowiedzialność sprawcy i przekazali sprawę dalej do działu księgowości.
Coś czuję pod skórą, że idą w zaparte, dlatego rozglądam się za ASO w Wawie, które byłoby najdroższe i które będzie się dalej bujać z ubezpieczycielem w moim imieniu
Jakieś pomysły?
[ Dodano: 2014-04-14, 22:41 ]
Padalce dopiero teraz odpowiedzieli (po moich dwóch gniewnych mailach i jednym telefonie).
Potwierdzili odpowiedzialność sprawcy i przekazali sprawę dalej do działu księgowości.
Coś czuję pod skórą, że idą w zaparte, dlatego rozglądam się za ASO w Wawie, które byłoby najdroższe i które będzie się dalej bujać z ubezpieczycielem w moim imieniu
Jakieś pomysły?
Krzysiek, wstawiaj do warsztatu na bezgotówkowe usunięcie szkody, bo na sensowną kasę nie ma co liczyć.
Oczywiście bierz auto zastępcze (w klasie A8) na czas pobytu twojej Niuni w warsztacie.
To znacznie przyspieszy wszelkie procedury ze strony ubezpieczyciela.
Auto wypożycz przez TUZ (nie na własną rękę).
Oczywiście bierz auto zastępcze (w klasie A8) na czas pobytu twojej Niuni w warsztacie.
To znacznie przyspieszy wszelkie procedury ze strony ubezpieczyciela.
Auto wypożycz przez TUZ (nie na własną rękę).