![]() |
![]() |
![]() |
Wycena szkody - przód błotnik i listwa - TUZ TUW
Moja dziewczyna ma grande punto 2008 więc w miarę świerzak. Baba przerysowała jej cały bok na parkingu. Spisane oświadczenie itd. Przyjechał rzeczoznawca od proamy w rozmowie oko w oko powiedział że ok. 4tys za to wypłaca. Przyszedł @ i zonk 1,100zł i parę groszy. Kilka telefonów nie pomagało nic więc autko na lawętę 120km do servisu fiata w szczecinie tam gdzie było kupywane i im zleciłem dogadanie się Proamą. Wiecie ile dla Aso wypłacili za punciaka 9,5tys złotych a ja miałem w ... dostałem auto zastępczę za które proama też zapłaciła. Najlepiej zlecać naprawy dla ASO no chyba że się kase mega potrzebuje.
Ps: przynajmniej usługa na gwarancji
Ps: przynajmniej usługa na gwarancji

V8 Hoffele sound 

- bazzzyl
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D2
- Rocznik: 1999
- Silnik: V6 2.8
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Imię: Niunia
Wysłałem zapytanie do Dekry. Koszt rzeczoznawcy to 285 zł netto.
[ Dodano: 2014-04-14, 22:41 ]
Padalce dopiero teraz odpowiedzieli (po moich dwóch gniewnych mailach i jednym telefonie).
Potwierdzili odpowiedzialność sprawcy i przekazali sprawę dalej do działu księgowości.
Coś czuję pod skórą, że idą w zaparte, dlatego rozglądam się za ASO w Wawie, które byłoby najdroższe i które będzie się dalej bujać z ubezpieczycielem w moim imieniu
Jakieś pomysły?
[ Dodano: 2014-04-14, 22:41 ]
Padalce dopiero teraz odpowiedzieli (po moich dwóch gniewnych mailach i jednym telefonie).
Potwierdzili odpowiedzialność sprawcy i przekazali sprawę dalej do działu księgowości.
Coś czuję pod skórą, że idą w zaparte, dlatego rozglądam się za ASO w Wawie, które byłoby najdroższe i które będzie się dalej bujać z ubezpieczycielem w moim imieniu

Jakieś pomysły?
- bazzzyl
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D2
- Rocznik: 1999
- Silnik: V6 2.8
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Imię: Niunia
Krzysiek, wstawiaj do warsztatu na bezgotówkowe usunięcie szkody, bo na sensowną kasę nie ma co liczyć.
Oczywiście bierz auto zastępcze (w klasie A8) na czas pobytu twojej Niuni w warsztacie.
To znacznie przyspieszy wszelkie procedury ze strony ubezpieczyciela.
Auto wypożycz przez TUZ (nie na własną rękę).
Oczywiście bierz auto zastępcze (w klasie A8) na czas pobytu twojej Niuni w warsztacie.
To znacznie przyspieszy wszelkie procedury ze strony ubezpieczyciela.
Auto wypożycz przez TUZ (nie na własną rękę).