Witam
Miałem w mojej audi moduł MMI 4E0035729 na taki wymienił poprzedni właściciel po awarii wcześniej był 4E0035729A, Po tej wymianie przestał widzieć wejscia AV i moduł TV. Przestała mu również działać zmieniarka tzn nie widać płyt w magazynku nie ma cd1 cd2 itd w menu jest pusto (zwykła zmieniarka cd nie mp3). Próbowałem na starym module uruchomić zmieniarkę mp3 ale również nie widziało płyt.
Zakupiłem moduł 4E0035729A po wymianie i dopisaniu ruszył w menu mam już TV i AV ale zmieniarka cd zaczęła mrugać na przemian 1,3,5 i 2,4,6 i jest zablokowany mechanizm tzn. nie można załadować żadnej płyty :-(
Za to teraz widzi mi już zmieniarkę mp3 i można ładować płyty ale mam jeszcze nie dipisaną więc przerywa co 2s.
Zależy mi na uruchomieniu tej starej zmieniarki którą mam dopisaną do samochodu.
Podmieniałem w między czasie jeszcze jedną zmieniarkę cd i jest ten sam objaw z mruganiem i zablokowanym magazynkiem
[D3 03 3.7MPI/LPG ] Zmieniarka CD dziwnie zachowuje się po
[D3 03 3.7MPI/LPG ] Zmieniarka CD dziwnie zachowuje się po
Ostatnio zmieniony 03 lis 2014, 17:07 przez krispc, łącznie zmieniany 4 razy.
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
Tylko że przed wymianą mmi jedna z tych zwykłych zmieniarek cd działała i mogłem w niej wymieniać cd tylko na ekranie nie było widać cd1 cd2 itd..
No chyba ze mechanik jak próbował podmieniać napędy upuścił zmieniarkę i coś się zblokowało.
Ta drug nie była sprawdzana i pewnie też coś się w mechanizmie zablokowało.
Czy ktoś próbował reanimować taki napęd z uszkodzonym mechanizmem?
No chyba ze mechanik jak próbował podmieniać napędy upuścił zmieniarkę i coś się zblokowało.
Ta drug nie była sprawdzana i pewnie też coś się w mechanizmie zablokowało.
Czy ktoś próbował reanimować taki napęd z uszkodzonym mechanizmem?