[D2 4.2PB ] Jaka instalacja LPG ??
-
- Super Klubowicz
No ja tam ekspertem nie jestem ale według mnie jest źle. Na beznzynie auto lepiej się zbiera,rozpedza sie płynnie i silnik nie trzęsie sie. A na gazie jest inaczej jest słabszy,nie rozpedza sie płynnie i trzęsie silnikiem.
Szczerze to mnie to gó... obchodzi. To jest nowa instalacja i niech zrobia tak jak być powinno.
Z tym ze powiedzieli ze musze zrobic 1000-2000 km przyjechac do nich oni wszystko sprawdzą i jak bede miał jakieś uwagi to poprawią-zobaczymy czy ogarną
Szczerze to mnie to gó... obchodzi. To jest nowa instalacja i niech zrobia tak jak być powinno.
Z tym ze powiedzieli ze musze zrobic 1000-2000 km przyjechac do nich oni wszystko sprawdzą i jak bede miał jakieś uwagi to poprawią-zobaczymy czy ogarną
kryhawrc, Trzeba było założyc techa, staga, agisa ,kme lub inne tańsze miał byś tak samo. A tak masz BRC i będziesz jeżdził na poprawki bo ktoś skopał montaż.
Ludzie jeżdzą na tańszych instalacjach dobrze zamontowanych i jest wszystko ok.
Teraz tylko poczekaj jak zaczniesz wymieniać podzespoły BRC troszke kasy popłynie.
Teraz tylko poczekaj jak zaczniesz wymieniać podzespoły BRC troszke kasy popłynie.
Lepiej jak by pojechał do kumatego montera a nie do idioty.karol208 pisze:kryhawrc, Trzeba było założyc techa, staga, agisa ,kme lub inne tańsze miał byś tak samo. A tak masz BRC i będziesz jeżdził na poprawki bo ktoś skopał montaż.
Sprawa jest jeszcze do ogarnięcia,poprawić to w innym autoryzowanym serwisie BRC i wtedy gwarancja będzie aktualna.
Nie masz tak daleko do Żar a tam gdzie ja zakładałem juz by mogli ci sprawdzic i poprawić co trzeba.
-
- Super Klubowicz
Zakładałem w autoryzowanej stacji obsługi BRC. Chciałem taka instalacje zebym nie czuł różnicy czy jade na gazie czy na paliwie.
Tak jak pisałem według mnie dobrze nie jest.
Tak czy tak -jesli chodzi o mnie to choćby to w sadzie sie mialo skończyc to nie odpusze dopuki nie będzie zrobione prawidłowo.
Dam im jedna szanse na ogarnięcie tego a jak nie to pojade do kogos innego w końcu chyba jest jakas gwarancja
Tak jak pisałem według mnie dobrze nie jest.
Tak czy tak -jesli chodzi o mnie to choćby to w sadzie sie mialo skończyc to nie odpusze dopuki nie będzie zrobione prawidłowo.
Dam im jedna szanse na ogarnięcie tego a jak nie to pojade do kogos innego w końcu chyba jest jakas gwarancja
wiesz ale puszczenie kogoś z tekstem wpadnij pan za 1-2 tys jest śmieszne
Rozumiem skorygować ustawienia ale jak było dobrze
a nie na razie jest cupa ale samo sie poprawi czy jak ?
liczą że samo się ustawi naprawi ?
Dziwi mnie jedno czego wy takie auta odbieracie ?
niech robią tak aby było dobrze a jak nie potrafią to po trzeciej nieudanej regulacji niech sobie zabiorą ten gniot
Daj foto bo może masz coś namieszane bo teraz brc obniżyło loty i mają zabawki tak na prawdę tylko z logo
Rozumiem skorygować ustawienia ale jak było dobrze
a nie na razie jest cupa ale samo sie poprawi czy jak ?
liczą że samo się ustawi naprawi ?
Dziwi mnie jedno czego wy takie auta odbieracie ?
niech robią tak aby było dobrze a jak nie potrafią to po trzeciej nieudanej regulacji niech sobie zabiorą ten gniot
Daj foto bo może masz coś namieszane bo teraz brc obniżyło loty i mają zabawki tak na prawdę tylko z logo
No dokładnie tez tak uważam. Nie wyobrażam sobie bym musiał się chrzanić z niepracująca dobrze nową instalką. LPG powinno od startu pracowac jak trzeba.pepi pisze:Dziwi mnie jedno czego wy takie auta odbieracie ?