Zmiany na forum.
Szanowni
Od dziś rana wprowadziłem małą modyfikacje która uniemożliwi osobom bez przywitania się pisanie w innych działach forum poza samą przywitalnią.
Chodzi głównie działy techniczne ale i nie tylko.
Ma to odciążyć moderatorów od zawracania sobie głowy userami nie witającymi się gdy przychodzą do kogoś w odwiedziny (zasady zwykłej kultury)A jednocześnie zachować porządek na forum w tym zakresie.
Jesli będą się działy jakies dziwne sytuacje że ktoś nie ma dostepu gdzieś lub ktoś go ma a nie powinien proszę zgłaszać!
Po każdych modyfikacjach mimo starań zawsze cos się może urodzić dlatego tez pisze tu informację na ten temat
Od dziś rana wprowadziłem małą modyfikacje która uniemożliwi osobom bez przywitania się pisanie w innych działach forum poza samą przywitalnią.
Chodzi głównie działy techniczne ale i nie tylko.
Ma to odciążyć moderatorów od zawracania sobie głowy userami nie witającymi się gdy przychodzą do kogoś w odwiedziny (zasady zwykłej kultury)A jednocześnie zachować porządek na forum w tym zakresie.
Jesli będą się działy jakies dziwne sytuacje że ktoś nie ma dostepu gdzieś lub ktoś go ma a nie powinien proszę zgłaszać!
Po każdych modyfikacjach mimo starań zawsze cos się może urodzić dlatego tez pisze tu informację na ten temat
- dracus6662
- Super Klubowicz
Popieram a tak dodatkowo moje dwa tematy w dziale kupie są do usunięcia części zakupione
Tiptronik wymiana oleju Audi
[URL=https://a6klub.pl/car-audio-c5/zmiana-z ... htmlZmiana z Symphony II na NAVIGATION PLUS A6 C5.[/URL]
[URL=https://a6klub.pl/car-audio-c5/zmiana-z ... htmlZmiana z Symphony II na NAVIGATION PLUS A6 C5.[/URL]
Z dniem dzisiejszym zostanie wprowadzone kilka dodatkowych zasad dotyczących naszej giełdy-dziełu ogłoszeń.
5a-Mówiący o odpowiedzialności za wystawiane dla obcej osoby (z poza forum) ogłoszenia.
tu tez bedzie obowiązywał system kar za wystepki i w zależności od wagi(nie sprzedanie przedmiotu,nie odebranie przesyłki,oszukanie co do jakości towaru,oszukanie-wyłudzenie pieniędzy) będą to:
upomnienie
ostrzeżenie
zabranie dostępu
czasowy ban
trwały ban
Dodatkowo pkt 7 który zabrania wystawiania ogłoszeń przez osoby mające dostep dla tych co dostepu jeszcze nie mają-omijania zasad nie bedzie.
Zmiany obowiązuja OD DZIŚ więc wszystkie nieregulaminowe ogłoszenia z wcześniejszą datą nie będą sankcjonowane oraz nie bedą też podbijane.
5a-Mówiący o odpowiedzialności za wystawiane dla obcej osoby (z poza forum) ogłoszenia.
tu tez bedzie obowiązywał system kar za wystepki i w zależności od wagi(nie sprzedanie przedmiotu,nie odebranie przesyłki,oszukanie co do jakości towaru,oszukanie-wyłudzenie pieniędzy) będą to:
upomnienie
ostrzeżenie
zabranie dostępu
czasowy ban
trwały ban
Dodatkowo pkt 7 który zabrania wystawiania ogłoszeń przez osoby mające dostep dla tych co dostepu jeszcze nie mają-omijania zasad nie bedzie.
Zmiany obowiązuja OD DZIŚ więc wszystkie nieregulaminowe ogłoszenia z wcześniejszą datą nie będą sankcjonowane oraz nie bedą też podbijane.
Czy reklamy na glownej stronie musza zaslaniac caly ekram, by zobaczyc pierszy post lub dzial trzeba przewijac i to wszystko w rozdzielczosci 1920x1080, jak ktos ma duza mniejsza rozdzielczosc to pewnie ze dwa ekrany musi przewinac. Ja rozumiem reklamy, ale forum nie utrzymuje sie tylko z reklam. O mailach powiadamiajacych o pw w skrzynce tez nie wspomne, tresc spamowa na prawie caly ekran, gdzie wazny jest tylko jeden link do skrzynki i trzeba go szukac wsrod innych. Moze dla klubowiczow oplacajacych skladki warto by wylaczyc te reklamy (strona i maile)?
tak to wyglada u mnie:
tak to wyglada u mnie:
Kliknij w link "ogłoszenie" cześciowo wyłaczysz
Oraz sa pewne ustawienia na stronie głownej pod forami (referencje) kliknij zobacz
Poza tym.... w (np) Mozilli Firefox wyczyść cookies, zapamiętane hasła, historię przeglądania, dane wpisane w wyszukiwarkach itp.
Oraz sa pewne ustawienia na stronie głownej pod forami (referencje) kliknij zobacz
Poza tym.... w (np) Mozilli Firefox wyczyść cookies, zapamiętane hasła, historię przeglądania, dane wpisane w wyszukiwarkach itp.
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez Gość, łącznie zmieniany 1 raz.
Ok belke z reklamami mozna zwinac (ciekaw jestem czy zapamieta, bo jesli kazdorazowo mam tam klikac to jest slabe), ale co ma czyszczenie ciasteczek, hasel i historii przegladania do omawianego problemu?Apophis pisze:Kliknij w link "ogłoszenie" cześciowo wyłaczysz