części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

Sprowadzenie D3 z zagranicy

Linkownia, ciekawostki, pogawędki nie tylko związane z Audi A8 i nie tylko związane z motoryzacją.
totalnylaik
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: totalnylaik » 20 gru 2014, 09:35

Jak nie odpisują to zapomnij to zwykle oznacza że to zwykły ulep.

aro51
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: aro51 » 20 gru 2014, 11:55

Nie odpisuja bo by oszaleli. Jesli na placu jest 50 aut i cala europa wysyla meile... Ja sam z doswiadczenia wiem , ze Ci co wysylaja meile to najczesciej " zawracacze d" doslij mu zdjecia tego plastika tego fotela tego i tamtego, a auto uzywane i w moment znajdzie sie kupiec. Zadzwoni przyjedzie zabierze.Meritum na zachodzie tak sie aut nie kupuje chyba ze w salonie l, jak kolega na poprzedniej stronie napisal. Jesli jest okazja to trzeba zawijac, ladne auto to kwestia 2h i nie ma ogloszenia. Reszta aut to szroty, a te ktore potem sa dobre sa za chora cene. Co do tej legalnosci auta jestes w bledzie. Nie ma znaczenia czy auto jest zarejestrowane w kraju, moglo juz przejsc nawet 5 wlascicieli u nas i TU sprawdzi ze pierwszy z nich przepisal umowa "na niemca" i juz jest problem z wyplata AC

nowiciusz
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: nowiciusz » 20 gru 2014, 12:22

Hm rok temu szukając e60 na mniej więcej 10 wysłanych maili dostałem 8 odpowiedzi a teraz kicha :/ . Gdybym szprechał po dojczlandzku to bym dzwonił. Tego ostatniego auta już nie ma( stało tylko kilka dni a najbardziej mi pasowało ;( ) a może zaraz pojawi się w Polsce do kupienia bo ktoś wziął na handel.
Z tym ubezpieczeniem to myslałem że głowa spokojna jak kupię od kolejnego właściciela a tu widzę że tak samo jak z zaległym VATem, akcyzą itp. przyjdą do ostatniego nic nie winnego właściciela- dziki kraj, chore przepisy.

jordan233
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: jordan233 » 28 sty 2015, 09:12

sprowadził ktoś z kolegów d3 lub inne auto z Holandii w ostatnich 3 miesiącach?

[ Dodano: 2015-01-29, 21:01 ]
raftor pisze:jest klka os na forum mi FOSS

dolcz do ceny opłaty przy 4.2 4.0 3.0 wiadomo jaka jest akcyza około 4-5 tys
Gdybym miał tyle zapłacic akcyzy to bym zapłacił od razu :) , u mnie przy roczniku 2003 wychodzi 7000zł samej akcyzy,wszystkie opłaty to jakieś 9000zł - bez rzeczoznawcy

ODPOWIEDZ

Wróć do „Na każdy temat”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl