Wejdź w abs potem bloki pomiarowe adres 08
Po wejsciu w adres 08 chyba na pierwszym kanale beda predkosci poszczegolnych kół.
![]() |
![]() |
[D2 98 4.2PB/LPG ] Problem z ABS i ESP
- karol208
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D2
- Rocznik: 1994
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Automat
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Imię: Karol
Dzięki za rzeczową odpowiedź o to mi chodziłogtfan pisze:Blok 1, kolejno od 1 do 4 komórki - lewy przód, prawy przód, lewy tył, prawy tył
Tyle to wiem ale brakuje tam właśnie opisu który prędkość tyczy się którego koła.martin_rs4 pisze:Wejdź w abs potem bloki pomiarowe adres 08
Po wejsciu w adres 08 chyba na pierwszym kanale beda predkosci poszczegolnych kół.
Ale jak widać powyżej już mamy takie informację.
- karol208
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D2
- Rocznik: 1994
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Automat
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Imię: Karol
Jestem po sprawdzeniu vagiem odczytów predkości kół.
Na postoju wskazania 1km/h z wszystkich 4 kół
Podczas jazdy wszystkie równo pokazują prędkość?
Diagnostyka działa tylko do ok 26km/h bo tyle mi pokazał max później rwie połączenie ale to norma.
Problem mam przy kręceniu kierownicą na postoju (nie zawsze) predkość w przednim kole kierowcy skacze do 4-6km/h a w realu auto stoi w miejscu. myslałem że to kabel ale tarmosiłem i nic.
Jakieś sugestie?
Na postoju wskazania 1km/h z wszystkich 4 kół
Podczas jazdy wszystkie równo pokazują prędkość?
Diagnostyka działa tylko do ok 26km/h bo tyle mi pokazał max później rwie połączenie ale to norma.
Problem mam przy kręceniu kierownicą na postoju (nie zawsze) predkość w przednim kole kierowcy skacze do 4-6km/h a w realu auto stoi w miejscu. myslałem że to kabel ale tarmosiłem i nic.
Jakieś sugestie?