![]() |
![]() |
![]() |
auto na firmę
-
- Forum Audi A8
auto na firmę
Chcę kupić auto na firmę w kredycie. Wiem jak normalnie ma to wygladać-faktura z komisu itp. Ale znalazłem auto na niemieckich blachach które sam sobie bym opłacił i dostanę fakturę niemiecką. Handlarz mówi że można to jakoś skredytować tylko nie znał szczegółów ale że nie ma problemu. Jak to zrobić, może ktoś wie?
-
- Super Klubowicz
Ten handlarz od ktorego jest to auto wystawi Ci na nie fakture?
Sprawa ciezka, nie chca dawac kredytow w ten sposob. Jesli auto chcesz kupic i sprowadzic sam i je oplacic, a wziasc je w kredycie na firme czy leasing to po pierwsze musisz znalezc kogos kto kupi to auto na siebie za gotowke i prowadzi dzialalnosc zajmujaca sie handlem, auto sprzeda Tobie na kredyt lub leasing. Takie zalatwienie znam o ile mi wiadomo innego nie ma. Minus jest taki ze musisz posiadac cala sume na zakup auta, ktora potem odda Ci kredyto dawca.
Sprawa ciezka, nie chca dawac kredytow w ten sposob. Jesli auto chcesz kupic i sprowadzic sam i je oplacic, a wziasc je w kredycie na firme czy leasing to po pierwsze musisz znalezc kogos kto kupi to auto na siebie za gotowke i prowadzi dzialalnosc zajmujaca sie handlem, auto sprzeda Tobie na kredyt lub leasing. Takie zalatwienie znam o ile mi wiadomo innego nie ma. Minus jest taki ze musisz posiadac cala sume na zakup auta, ktora potem odda Ci kredyto dawca.