części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

auto na firmę

Ubezpieczenia, szkody komunikacyjne i ich wycena, naprawy blacharsko-lakiernicze, spory z warsztatami, kruczki prawne z tym wszystkim związane.
nowiciusz
Forum Audi A8
Forum Audi A8

auto na firmę

Post autor: nowiciusz » 27 gru 2014, 18:39

Chcę kupić auto na firmę w kredycie. Wiem jak normalnie ma to wygladać-faktura z komisu itp. Ale znalazłem auto na niemieckich blachach które sam sobie bym opłacił i dostanę fakturę niemiecką. Handlarz mówi że można to jakoś skredytować tylko nie znał szczegółów ale że nie ma problemu. Jak to zrobić, może ktoś wie?

aro51
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: aro51 » 28 gru 2014, 16:09

Ten handlarz od ktorego jest to auto wystawi Ci na nie fakture?

Sprawa ciezka, nie chca dawac kredytow w ten sposob. Jesli auto chcesz kupic i sprowadzic sam i je oplacic, a wziasc je w kredycie na firme czy leasing to po pierwsze musisz znalezc kogos kto kupi to auto na siebie za gotowke i prowadzi dzialalnosc zajmujaca sie handlem, auto sprzeda Tobie na kredyt lub leasing. Takie zalatwienie znam o ile mi wiadomo innego nie ma. Minus jest taki ze musisz posiadac cala sume na zakup auta, ktora potem odda Ci kredyto dawca.

nowiciusz
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: nowiciusz » 29 gru 2014, 06:16

kurde to skomplikowane- gotówka jest ale szukanie firmy która to kupi..chyba się nie uda.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Ubezpieczenia, szkody, naprawy, porady prawne”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl