Tak jak w temacie. Znacie jakąs zaufaną i niedrogą osobę która wgrywa PL menu do Audi jak i byłaby w stanie odblokować mi czujnik poziomu oleju i czujnik cisnienia opon w menu?
Pozdrawiam gorąco!

![]() |
![]() |
![]() |
a ja mam bagnet tutaj masz temat :aro51 pisze:jest to opcja dla aut niewyposazonych w bagnet pod maska.
Bo ma 4.2 TDI z 06rMarcin2013 pisze:To jest dla aut które nie posiadają bagnetu, skąd mam wiedzieć czy kolega "wyczu" posiada bagnet
Jesli piszesz , ze sie da to kolega ma sprzeczne info. Gdybys wspomnial o bagnecie to juz kolega Wyczu by mial sprawe jasne bo sam najlepiej wie czy ma bagnet czy jego wersje AUDI okradli z tego urzadzeniaMarcin2013 pisze:Poziom oleju odblokujesz w zielonym menu
Co nadal nie zmienia faktu, że się da, może odblokować tą funkcję w zielonym menu i się pojawi w MMI. Jedynie po jej uruchomieniu i chęci sprawdzenia poziomu otrzyma komunikat o niedostępności funkcji jesli posiada bagnetaro51 pisze:Bo ma 4.2 TDI z 06rMarcin2013 pisze:To jest dla aut które nie posiadają bagnetu, skąd mam wiedzieć czy kolega "wyczu" posiada bagnet![]()
Jesli piszesz , ze sie da to kolega ma sprzeczne info. Gdybys wspomnial o bagnecie to juz kolega Wyczu by mial sprawe jasne bo sam najlepiej wie czy ma bagnet czy jego wersje AUDI okradli z tego urzadzeniaMarcin2013 pisze:Poziom oleju odblokujesz w zielonym menu![]()
pozdro