Black Audi A8 US by koziołek - AirRide czas start
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
no fakt... i jeszcze w quattro123mielony pisze:Ale byś miał rodzyna <dance>koziolek pisze:no to by była przesada... aluminiowa multipla...Apophis pisze:Nie jest źle! Grunt że nie sklepał ci multipli
[ Dodano: 2014-12-31, 19:48 ]
ramki na zegary założone
i takie coś sobie zrobiłem, jak pogoda pozwoli to zakładam na auto
wpadł jeszcze znaczek quattro w grill ale nie zrobiłem fotek
jak umyje auto to pstrykne coś lepszego
r4q niestety nie zrobiłem Ci tych fotek bo mi to wyleciało z głowy, sorry...
- tutenhamon
- Super Klubowicz
już tak robiętutenhamon pisze:.Parkotonik świetny dodatek , a jaki przydatny z biegiem czasu przestaniesz spoglądać w lusterka .
<okioki> <okioki> <okioki> <okioki>
[ Dodano: 2015-01-03, 17:40 ]
kilka lepszych fotek aluramek
fotki Audi na zimówkach 235/50/18 z pomarańczowymi kierunkami, naszło mnie też na żółte halogeny, ale chyba to zerwe poczekam troche bo może się przekonam
jesteśmy w stanie na dziś ustalić jakiś termin? zawsze można go wpisać w kalendarz i konkretyzować spotkanie... może jakaś sobota byle nie 16-18 stycznia bo wtedy imprezuję w Gryfinie i Szczecinie
może przenieśmy się z planowaniem spotkania w wątek spotów wielkopolskich to szersze będzie pole rażenia a przy tym nie będziemy zaśmiecać wątku koziołka
PS. Mnie na codzień spotkać można na Krańcowej w salonie ale najspokojniej to w sobotę, prawie każdą jestem na miejscu ale najlepiej się umówić W sobotę też najwięcej jest miejsc parkingowych szczególnie po 14...
może przenieśmy się z planowaniem spotkania w wątek spotów wielkopolskich to szersze będzie pole rażenia a przy tym nie będziemy zaśmiecać wątku koziołka
PS. Mnie na codzień spotkać można na Krańcowej w salonie ale najspokojniej to w sobotę, prawie każdą jestem na miejscu ale najlepiej się umówić W sobotę też najwięcej jest miejsc parkingowych szczególnie po 14...
...i to by było na tyle...
Vincent
Vincent