Bawił się ktoś może w tym silniku z pustymi katami? Jeśli tak to jakie są efekty, słychać głośniej?
![]() |
![]() |
![]() |
[D2 01 3.3TDI ] Puste katalizatory
-
Smoogle
- Forum Audi A8

[D2 01 3.3TDI ] Puste katalizatory
Witam wszystkich 
Bawił się ktoś może w tym silniku z pustymi katami? Jeśli tak to jakie są efekty, słychać głośniej?
-
Pawulon_90
- Forum Audi A8

- stillbadboy
- Super Klubowicz

- bobasgoleniow
- Forum Audi A8

Ja kiedyś wyprułem swoje katy były pozaklejane zdemontowałem wywaliłem ze środka to badziewie i zaspawałem.Po zamontowaniu waliła z rury jak WRC
No i jeszcze sprzedałem ten gruz ze środka jakiemuś gościowi za 200PLN. Ale to było w A8 4.2 Benzyna 94R.
„Zauważyliście, że każdy jadący wolniej od nas to palant, a szybciej – szaleniec”
-
adrian949
To nieźle cię skroił. Ten gruz jest wary 600złbobasgoleniow pisze:Ja kiedyś wyprułem swoje katy były pozaklejane zdemontowałem wywaliłem ze środka to badziewie i zaspawałem.Po zamontowaniu waliła z rury jak WRCNo i jeszcze sprzedałem ten gruz ze środka jakiemuś gościowi za 200PLN. Ale to było w A8 4.2 Benzyna 94R.
-
adrian949
-
Smoogle
- Forum Audi A8

Zastanawiałem się na wyczyszczeniem katalizatorów, bo coś mi barabaniło i myślałem, że to coś w wydechu się stało, ale dzisiaj się okazało, że to jeden z przegubów na wale nie miał smaru i to on hałasował. Teraz jest już wszystko zrobione, aż miło się jeździ. Cisza, i nawet nie ma szarpnięć przy zmianie biegów. 
- bobasgoleniow
- Forum Audi A8

He byłem szary w temacie to był 2010R i powiedział,że wszystko stopione dlatego tyle. Za cały wkład by dał więcej zwróciło się chociaż za drut do migaadrian949 pisze:To nieźle cię skroił. Ten gruz jest wary 600złbobasgoleniow pisze:Ja kiedyś wyprułem swoje katy były pozaklejane zdemontowałem wywaliłem ze środka to badziewie i zaspawałem.Po zamontowaniu waliła z rury jak WRCNo i jeszcze sprzedałem ten gruz ze środka jakiemuś gościowi za 200PLN. Ale to było w A8 4.2 Benzyna 94R.
„Zauważyliście, że każdy jadący wolniej od nas to palant, a szybciej – szaleniec”