Gdzie tankujecie LPG w Warszawie
Gdzie tankujecie LPG w Warszawie
Witam
Mam pytanko gdzie tankujecie LPG klubowicze w naszej stolicy ?
Mieszkam tu od okolo pół roku i zauważyłem ze na wielu stacjach nie ma LPG a jak jest to kosztuje czasami 40 groszy drożej n a litrze niz w moim rodzinnym Toruniu dla porównania ostatnio w toruniu tankowałem za 2.2zł a w wawie na shelu jak nic nie mogłem znaleźć za 2.80 <jezu> ostatnio znalazłem statoila z cena 2.5 zł za litr to tez sporo
Mam pytanko gdzie tankujecie LPG klubowicze w naszej stolicy ?
Mieszkam tu od okolo pół roku i zauważyłem ze na wielu stacjach nie ma LPG a jak jest to kosztuje czasami 40 groszy drożej n a litrze niz w moim rodzinnym Toruniu dla porównania ostatnio w toruniu tankowałem za 2.2zł a w wawie na shelu jak nic nie mogłem znaleźć za 2.80 <jezu> ostatnio znalazłem statoila z cena 2.5 zł za litr to tez sporo
Ostatnio ostro testowali pb i lpg na stołecznych stacjach i jest spora poprawa. O ile z pb jeszcze czasami (ale ponoć sporadycznie) różnie bywa, tak tanie lpg jest takiej samej jakości jak w sieciówach.raftor pisze:a jak z jakością takiego gazu?
Ja leję na Tesco przy Górczewskiej, na Artusie przy Estrady i awaryjnie (bo mam najbliżej) na Statoilu przy Wrocławskiej