Drobna kolizja - wycena
Mało trochę, ale na naprawę spoko wystarczy. Ja w FL za o wiele mniejsze uszkodzenia plus porysowany tylny zderzak (mini karambol) wziąłem 9700 i też całkę zrobili. Zdjęć nie wrzucę bo nawet nic na nich nie widać. Pozaniżali Ci na hama co tylko mogli,zresztą jak u mnie.Matas pisze: A więc się wyjaśniło,
szkoda całkowita 3.400 zł
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
Z reguły zaniżają.
Ja prawie 3 lata wstecz miałem szkodę z minicasco. Oczywiście "całka", tak było ekonomiczniej dla PZU.
Ale nie tak dawno miałem szkodę z OC sprawczy (gdzieś tu wspominałem). Uśmiałem się jak porównałem wyceny wartości rynkowej samochodu z obu szkód. Wyszło na to że 3 lata wcześniej samochód był wart mniej niż obecnie Pomimo iż miał dodatek ze względu na LPG a teraz nie policzyli LPG.
Ja prawie 3 lata wstecz miałem szkodę z minicasco. Oczywiście "całka", tak było ekonomiczniej dla PZU.
Ale nie tak dawno miałem szkodę z OC sprawczy (gdzieś tu wspominałem). Uśmiałem się jak porównałem wyceny wartości rynkowej samochodu z obu szkód. Wyszło na to że 3 lata wcześniej samochód był wart mniej niż obecnie Pomimo iż miał dodatek ze względu na LPG a teraz nie policzyli LPG.