Zobaczcie to cudo:))
http://allegro.pl/show_item.php?item=4975715297
dokładne zdjęcia w tym przypadku to chyba nie najlepszy pomysł jak na taką "igłę". Zastanawiam się po jakich przejściach jest to auto...
"ciekawe" rs6 :)
-
- Forum Audi A8
tu nie chodzi o malowanie czy oklejanie. na zewnątrz większość elementów źle spasowana i niesymetryczna. w środku szpary przy wielu elementach, kratkach, konsoli głównej tunelu itp
3 warstwy lakieru, żeby nie wykryć szpachli czy o co kaman? generalnie rs6 to kapitalne auto, ale tu ktoś zrobił wieś tańczy i śpiewa. poza tym ciekawy jestem właśnie jaką historię musiało mieć to auto, ze te wszystkie elementy są tak fatalnie spasowane tak zewn i w środku. 2 rysy po pociągu? no chyba, że jestem przewrażliwiony i się doszukuję..
3 warstwy lakieru, żeby nie wykryć szpachli czy o co kaman? generalnie rs6 to kapitalne auto, ale tu ktoś zrobił wieś tańczy i śpiewa. poza tym ciekawy jestem właśnie jaką historię musiało mieć to auto, ze te wszystkie elementy są tak fatalnie spasowane tak zewn i w środku. 2 rysy po pociągu? no chyba, że jestem przewrażliwiony i się doszukuję..