[A8 D2 4,2 Q] Air8 US by Robertas...mini barek s84
- stillbadboy
- Super Klubowicz
To ja na waszym miejscu poszedłbym w grubszą modyfikację i wrzuciłbym zderzak od po-lifta.
To dałoby autu inny wygląd a przy okazji przeciwmgielne w zderzaku a więc i możliwość zrobienia dziennych w lampach głównych tam gdzie teraz jest przeciwmgielny
To dałoby autu inny wygląd a przy okazji przeciwmgielne w zderzaku a więc i możliwość zrobienia dziennych w lampach głównych tam gdzie teraz jest przeciwmgielny
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
Zostaje jeszcze kwestia malowania. Widziałem parę razy D2 preFL ze zderzakiem od FLa i nie szpeci, wygląda fajnie.FOSS pisze:To ja na waszym miejscu poszedłbym w grubszą modyfikację i wrzuciłbym zderzak od po-lifta.
Pytanie: czy podejdzie sam dolny dokład z FLa do zderzaka pre ? Może tu pokombinować.
Damiano... to z tym zderzakiem od FLa to juz mi chodzi po glowie 100lat Sam wiesz... tylko te ceny mnie miazdza ...
Ernesto no raczej ciezko bedzie z samym dolem od FLa bo w pre, dol jest zespolony z gora zderzaka na stale, w poliftach jak pamietam, dol mozna zmienic...
No a jesli zmieniac przod, to i tyl musi byc wymieniony... Na razie plan jest na kolo Zreszta, co do moich planow... Mam sentyment do tego auta, ale zaczalem ostatnio wzdychac do d3
Ernesto no raczej ciezko bedzie z samym dolem od FLa bo w pre, dol jest zespolony z gora zderzaka na stale, w poliftach jak pamietam, dol mozna zmienic...
No a jesli zmieniac przod, to i tyl musi byc wymieniony... Na razie plan jest na kolo Zreszta, co do moich planow... Mam sentyment do tego auta, ale zaczalem ostatnio wzdychac do d3
To fakt jak zmieniać to oba by miało to ręce i nogi.robertas pisze: Ernesto ... No a jesli zmieniac przod, to i tyl musi byc wymieniony... Na razie plan jest na kolo Zreszta, co do moich planow... Mam sentyment do tego auta, ale zaczalem ostatnio wzdychac do d3
Do D3 terz wzdycham ale jeszcze nie dojrzałem do tego auta przerażają mnie trochę
A no Maciek, my to wiemy ze rozni sie tylko tym ze ma chromowana listewke, problem w tym ze samej listewki nie przelozysz A jak juz sie kupi kompletny przod, to tyl nie jest juz taka tragedia finansowa
A co do srodka d3, hmmm kwestia kolorystyki... Mi sie wnetrze podoba, przez te pare lat przywyklem i takie dla mnie robi gnoj, ach i och
A co do srodka d3, hmmm kwestia kolorystyki... Mi sie wnetrze podoba, przez te pare lat przywyklem i takie dla mnie robi gnoj, ach i och
Jak juz niektorzy wiedza, troche mnie snieg zaskoczyl, no i troche nawywijalem... Zmuszony zostalem wkoncu spelnic odlegle plany i zalozyc zderzaki z polifta No i jak dzialac to grubo, wczorajsza wycieczka do Adriana, przyniosla ciekawe skarby w postaci kompletnych zderzakow, ze wszystkim co mogly miec, lacznie ze sprawnym pdc
No to znow zaczynamy powoli dzialac w temacie Bylbym chory gdybym chociaz nie przymierzyl ...
Ale roboty jeszcze czeka mnie sporo, trzeba troche podumac i bedzie dobrze
Podziekowania dla Adriana, warto bylo jechac pol polski i w koncu sie poznac
A koncowo bedzie jak u Pszendzy...
No to znow zaczynamy powoli dzialac w temacie Bylbym chory gdybym chociaz nie przymierzyl ...
Ale roboty jeszcze czeka mnie sporo, trzeba troche podumac i bedzie dobrze
Podziekowania dla Adriana, warto bylo jechac pol polski i w koncu sie poznac
A koncowo bedzie jak u Pszendzy...