[ TRÓJMIASTO ] ZDJĘCIA ;) Spot Trójmiasto 20.06.2010
Nie mogłem wpaść, chociaż akurat byłem nawet w Gdańsku A widząc fotki i tyle miodu w jednym miejscu, żałuję szczerze, bijąc się w pierś ;-) Hmm.. Jeśli wystarczająco uważnie poczytałem posty, to Pani Marta dość szybko sprawiła sobie nową A8-kę. Ech, jak Wy to robicie, że tak raz dwa znajdujecie auto warte zakupu (bo całkiem dobrze wygląda ta Audica) :-P
"Jeśli choć raz zasmakowałeś latania, będziesz już zawsze chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić"
Leonardo da Vinci (o AUDI S8...)
No nie chcę Cię dołować ale rzeczywiście warto było wpaść ;-)NATANIEL pisze:A widząc fotki i tyle miodu w jednym miejscu, żałuję szczerze, bijąc się w pierś ;-)
Bo szukamy więcej niż inni i czytamy uważnie forum...NATANIEL pisze:Jeśli wystarczająco uważnie poczytałem posty, to Pani Marta dość szybko sprawiła sobie nową A8-kę. Ech, jak Wy to robicie, że tak raz dwa znajdujecie auto warte zakupu (bo całkiem dobrze wygląda ta Audica) :-P
te A8 to typowy "transfer klubowy"... kupiona od klubowicza i trzeba przyznać że całkiem fajna...
swego czasu kolega kiziulek chciał ją kupić... ale wtedy nie zdążył... teraz marcie się udało :lol:
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
Hmm.. co do transferu klubowego... ;-) Nie wysyłałeś mi może fotek na maila wraz z opisem Twojej A8? Nie to, żebym Cię poganiał, bo tak jak pisałem - pytałem niezobowiązująco, a kurcze szyberek jest dla mnie ważny :-( - jakoś, otwieram go kiedy tylko mogę 8-) - ale jak wiadomo, życie weryfikuje czasem plany i może i ja będę musiał dokonać samogwałtu na własnych założeniach...
"Jeśli choć raz zasmakowałeś latania, będziesz już zawsze chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić"
aaaaa sorki, masz rację :shock:NATANIEL pisze:Hmm.. co do transferu klubowego... ;-) Nie wysyłałeś mi może fotek na maila wraz z opisem Twojej A8? (...)
aaaale w weekend nie mogłem bo pojechałem na zlot w Ułęży :-P
Zaraz przysiądę i wszystko wyślę ;-)
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
A dodam tylko, że jak rozumiem, ta czarna z ketchupem na masce to Twoja, tak? Ech... godna pozazdroszczenia!!! (oczywiście, w pozytywnym tego słowa znaczeniu - bo tylko tak zazdroszczę ludziom, ciesząc się ich szczęściem, a nie tak po polsku - zawistnie... :-) Piszę o tym, bo u nas w kraju normą jest, że sąsiad sąsiadowi zadrości w taki sposób, że najchętniej widziałby, jak temu "Kowalskiemu", który notabene - w jego opinii - na pewno ukradł lub oszukiwał, by zdobyć to co ma, wszystko idzie z dymem... Bo jak to mówi stare, polskie porzekadło: "nic nie cieszy tak, jak nieszczęście bliźniego" ;-) ) - ot taka dygresja, która mi właśnie zaświtała w głowie :mrgreen:
Tak jak w tej reklamie chyba Nissan Qashai o ile dobzre pamietam - ZAZDROŚĆ - STRASZNA RZECZ!!! :mrgreen: :mrgreen:NATANIEL pisze:A dodam tylko, że jak rozumiem, ta czarna z ketchupem na masce to Twoja, tak? Ech... godna pozazdroszczenia!!! (oczywiście, w pozytywnym tego słowa znaczeniu - bo tylko tak zazdroszczę ludziom, ciesząc się ich szczęściem, a nie tak po polsku - zawistnie... :-) Piszę o tym, bo u nas w kraju normą jest, że sąsiad sąsiadowi zadrości w taki sposób, że najchętniej widziałby, jak temu "Kowalskiemu", który notabene - w jego opinii - na pewno ukradł lub oszukiwał, by zdobyć to co ma, wszystko idzie z dymem... Bo jak to mówi stare, polskie porzekadło: "nic nie cieszy tak, jak nieszczęście bliźniego" ;-) ) - ot taka dygresja, która mi właśnie zaświtała w głowie :mrgreen:
Miłość do A8.. odrobina szczęścia że chęć sprzedaży i chęć kupna pokryły się w czasieNATANIEL pisze: Hmm.. Jeśli wystarczająco uważnie poczytałem posty, to Pani Marta dość szybko sprawiła sobie nową A8-kę. Ech, jak Wy to robicie, że tak raz dwa znajdujecie auto warte zakupu (bo całkiem dobrze wygląda ta Audica) :-P
Jak na razie odpukać służy nam bardzo dobrze, śmiga i nic się z nią nie dzieje :mrgreen:
Mam nadzieję, że zakup był udany, patrząc po naszej poprzedniej, która się psuła i nieszczęśliwie zakończyła swój żywot...
Pozdrawiam
no no no... wypraszam sobie...NATANIEL pisze:A dodam tylko, że jak rozumiem, ta czarna z ketchupem na masce to Twoja, tak? (...)
to nie żaden ketchup tylko różowa butelka z piciem dla mojej najmłodszej księżniczki
Wyprzedzając ewentualne nieprawidłowe reakcje na mój post zaznaczam że powyższa wypowiedź jest zdecydowanie i wyłącznie z zabarwieniem czysto humorystycznym :mrgreen:
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-