części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

Malowanie kierownicy drewnianej

Linkownia, ciekawostki, pogawędki nie tylko związane z Audi A8 i nie tylko związane z motoryzacją.
adrian949

Malowanie kierownicy drewnianej

Post autor: adrian949 » 06 lut 2015, 19:38

Pany mam drewnianą kierownicę. Myślałem sobie żeby ją pomalować w czarne piano, listwy mam w takim samym kolorze oryginalne. I tak sobie myślę że fajnie by to wyglądało. Co o tym myślicie?
Poza tym przydała by się gałka od manuala drewniana, tylko od jakiego samochodu będzie pasować?

Zapa
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: Zapa » 06 lut 2015, 21:05

Golf mkIV Passat B5 miały gałki w drewnie, A6 C5 chyba też. Jak pomalujesz kierownicę w czarne piano dostaniesz szału z odciskami palców na niej... lepiej zostaw drewno :P
Jak nie zdobędziesz ładnej gałki w drewnie to polecam plastikową wrzucić w hydrografikę firma MKL z Gdańska - polecam dużo rzeczy tam już robiłem.
Obrazek

Awatar użytkownika
robertas
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: robertas » 09 lut 2015, 00:29

Adriano... laduj piano, bedzie godnie... a ze beda odciski... to kurcze nauczysz sie smigac w rekawiczkach :D Tak jak gadalismy, to bedzie mega dobry ruch :D

adrian949

Post autor: adrian949 » 09 lut 2015, 08:14

robertas pisze:Adriano... laduj piano, bedzie godnie... a ze beda odciski... to kurcze nauczysz sie smigac w rekawiczkach :D Tak jak gadalismy, to bedzie mega dobry ruch :D
Piano będzie na 100%

Gość

Post autor: Gość » 09 lut 2015, 19:12

EEE no jak sie kiedys dorobie takiego drewna to se kupie takie drogie rekawiczki i szpan na całego :P

ODPOWIEDZ

Wróć do „Na każdy temat”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl