![]() |
![]() |
[D2 94 4.2PB ] Jak podpiąć subwofer
[D2 94 4.2PB ] Jak podpiąć subwofer
Mam takie pytanko czy moge podpiąć zmacniacz do seryjnego radia DELTA bo niemam systemu bosse i chciałbym podpiąć tube i zmacniacz prosze o pomoc 

Ostatnio zmieniony 10 lut 2015, 17:03 przez Misio2310, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja z subwooferem to pojechałem bezpośrednio do jakiegoś warsztatu . Wzięli go od razu na warsztat, wszystko ładnie zamontowali, trwało to około dwóch dni i teraz jeżdżę samochodem po mieście z tuningiem 

Ostatnio zmieniony 10 lut 2015, 13:21 przez misiu89, łącznie zmieniany 1 raz.
Montaż suba czy wzmaka(taki zwyczajny montaż) jest tak banalny że max 3h dlubania by wszystko fajnie zalutować lub kable pochowac pod fotelami tapicerkami etc. 2dni w warsztacie to lekka przesada 
U siebie montowałem sam ale mam zwykłe radyjo to ciąglem chinche az z radia co wymagało wywalenia kanap i lekkiej zabawy z pochowaniem tego jakoś w środku.
Zaker kupiwszy ode mnie suba pojechał juz do znajomego elektryka bo pogoda nie nastrajała do dlubania na dworze i tam mu zrobił to w podobnym czasie a nie 2 dni....

U siebie montowałem sam ale mam zwykłe radyjo to ciąglem chinche az z radia co wymagało wywalenia kanap i lekkiej zabawy z pochowaniem tego jakoś w środku.
Zaker kupiwszy ode mnie suba pojechał juz do znajomego elektryka bo pogoda nie nastrajała do dlubania na dworze i tam mu zrobił to w podobnym czasie a nie 2 dni....