A8 D3 --> Body S8 + doposażenie by Aro51
Cholera Arek, byłeś pierwszy..... właśnie takie zmiany planuję u siebie.... tylko ktoś mi zderzak ładny podkupił i szukam następnego
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
Chyba nie mowisz o mnieFOSS pisze: .. tylko ktoś mi zderzak ładny podkupił i szukam następnego
Tobie to by moja klapa pasowała byla igla czarna bez lakierowania, ale musialem przemalowac.
Ostatnio zmieniony 16 lut 2015, 00:10 przez aro51, łącznie zmieniany 1 raz.
Ceny jak na allegro. Mniej czy wiecej nie placilem.
W 10k idzie sie zmiescic z body ( same czesci) , niestety bez lamp s8 ceny abstrakcyjne wole przerobic swoje poliftowe na diody LED.
Zderzak przedni dosc szybko sprzedalem z grillem za 1500zl reszta jak klapa i lusterka to czesci niesprzedajne i z tym trzeba sie liczyc.
W 10k idzie sie zmiescic z body ( same czesci) , niestety bez lamp s8 ceny abstrakcyjne wole przerobic swoje poliftowe na diody LED.
Zderzak przedni dosc szybko sprzedalem z grillem za 1500zl reszta jak klapa i lusterka to czesci niesprzedajne i z tym trzeba sie liczyc.
No nie wiem, był taki ładny, kompletny z parktronikiem, blendą na tablicę rejestracyjną, halogenami i spryskami..... i nie zdążyłem kupić <niewiem>aro51 pisze:Chyba nie mowisz o mnie
A teraz leżą jakieś paździochy niekompletne które nie bardzo mnie interesują
Ale że w czarnej perle miałeś?.....aro51 pisze:Tobie to by moja klapa pasowała byla igla czarna bez lakierowania, ale musialem przemalowac.
No panie kolego, trza było nie malować, kupiłbym drugą ładną pod lakier i byśmy się zamienili
No trudno, ja z pracami jeszcze nie ruszyłem ale graty już zbieram.... przy moim wydechu, eSkowych heblach i glebie body S8 będzie dopełnieniem.
Jeszcze zegary eSkowe na dużym FISie chciałem zaadoptować a potem pozostanie mi już tylko modyfikacja silnika i program.... i na tym pewnie się skończy
Niestety, niektóre części kompletnie nie idą, nawet za cenę piwa nie ma chętnycharo51 pisze:Zderzak przedni dosc szybko sprzedalem z grillem za 1500zl reszta jak klapa i lusterka to czesci niesprzedajne i z tym trzeba sie liczyc.
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
no to pieknie bedzie działac tez tak miałem przy wymianie zdejmiesz CP i bedzie okiaro51 pisze:Dziś podłączyłem zegary, moze cos z tego bedzie. Zegary wyswietlają sie przez ułamek sekundy potem czerwone nic bo załacza sie CP w VCDS 2 błedy 1) Cp 2) aktywny tempomat, jutro badz po jutrze jak nic nie wypadnie jade na zdjecie CP do goscia.
Nie pogłębiaj mojej rozpaczy..... siedzę w DE a samochód stoi w PL i u mnie prace nie postępują nic do przoduaro51 pisze:Dziś podłączyłem zegary, moze cos z tego bedzie.
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-