![]() |
![]() |
![]() |
[D2 95 4.2PB/LPG ] Problem z kontrolką CAT
- tutenhamon
- Super Klubowicz
Wychodzi na to że chłopak sie mało zna i niebardzo chce sie uczyć czego dowodem jest:tutenhamon pisze:Sprawdzałeś świece i cewki na 1 i 6-tym cylindrze ?
Ja tez się ciągle uczę ale no gdy szukam pomocy staram sie udzielac konkretnych odpowiedzi na pytania.Bugalon pisze:Kuba123 napisał/a:
Sony pracują mają 90 czegoś tam niewiem jak się nazywa zaglodałem w sondy jak silnik pracował i było 90 czegoś tam
- tutenhamon
- Super Klubowicz
Sorry koledzy ale źle mnie zrozumieliście ja chce się uczyć i cały czas czytam szukam informacji na temat a8 Auto naprawione znowu wina modułu to znaczy ten co przyszedł pochodził raptem 2 dni i problem wrócił dziś złożyłem ze swojego starego modułu i tego co mi przyszedł w jedno nie wiem dlaczego ale uszkodził się ten na górze nie ten co jest pod nim i wziąłem swój stary moduł z dołu i go wpiłem i działa nie wiem dlaczego raptem 2 moduły zrzędu się uszkodziły możliwe jest to że taki zbieg okoliczności że kończyły swój żywot?
- tutenhamon
- Super Klubowicz
Teraz jest jeden zamiennik (stary co był w aucie)a jeden oryginalny boscha (ten co zamówiłem)ja nie montowałem na pastę bo są teraz 4 moduły pod maską nie odkręcałem ich od tych blaszek bo się bałem że je uszkodzę ale to jest doraźne takie rozwiązanie muszę kupić nowe moduły teraz jak odpalę to przez chwile tak jak by zakulała na któryś cylinder a później jak tylko ruszę to jest ok pracuje równo nie wyrzuca Cat tylko znów muszę podjechać skasować błędy
- tutenhamon
- Super Klubowicz
Nie rozumiem jak wszystko się wyjaśnia auto chodzi dobrze mimo dwóch innych modłów tylko jak odpalam na benzynie wszystko ok po przełączaniu na gaz zaczyna na chwile kuleć wyrzuca Cat ale znika i chodzi już dobrze wina morze być w instalacji lpg ale pyzatym wszystko na razie jest ok to się nie przejmuje.