powiem tak mi lampy pre fl sie podobaja i do zmiany to nie szykuje się narazie chociaz po fl są tez super
no u mnie poszło w strone w12 więc klapa to taki dodatek na wyrost jak i grill s8 ale.. jezeli stylizacja s8 to napewno klapa i grill obowiazkowo
jak d4 spadnie do 60 kola to biore
tylko kiedy to bedzie ..... jeszcze pare lat zapewne ale do tego kiedy ceny czesci spadną
wiele osób mnie pytalo czemu przerabiam sobie d3 na fl a nie zostaje przy serii z mojego roku albo nie kupie juz po fl ,odpowiedzią jest silnik 4.2mpi
bardzo ale to bardzo duzo osób poleca ten silnik pomimo jakis niewielkich mankamentów jest to sprawdzona jednostka napędowa o bardzo niskim stopniu awaryjnosci
nadająca się nie tylko w trase ale również do użytku na co dzień
u mnie ogólnie przydałoby się zainstalować led w lampach bo lampy w12 led to koszt jeszcze wyzszy byl a i z elektronika trzeba bylo sie bawic , mam ten mod w opcji w przyszlosci
chciałem pasek led w lampie no ale w12 to tylko okrągłe ma <niewiem> nie wiem czy paski by sie nie zarły za stylistyka no i walka z elektronika
2,5k klapa 2,5k maska 2,5k grill 1.5 k zderzak 2,5k lampy plus malunek tego
t jeszcze lampy po fl jakiej 2.8k to z 16 k sie moze z czesciami zamkniesz no ale jeszcze lustra doleca <tjaa> olaboga 2dyszki moze nie styknąc pamiętając o wydechu jeszcze i hamulcach ....
no ale wszystko spokojnie stopniowo mozesz ogarnąć
to tak nie odczuje się