Drodzy klubowicze, jak większość pewnie zauważyła nastąpiły dość znaczne zmiany na forum, konta (nicki) które mieliście przed zmianami zostały, należy tylko użyć funkcji przypomnij hasło (kliknij) aby wygenerowało nowe hasło na email lub (kliknij)
Ps: Po zalogowaniu się trzeba ustawić własne auto. (kliknij)
ladnak furka
gold class to gold class tez zostalem w niego uposazony pare dni temu przez Narzeczoną
ale co Ty caly dzien tym woskowales z dekorami to godzinka max chyba ze wszystkie zdejmowales
"Diesel jest jak cymbałki dla przedszkolaków. Zaczynasz grać melodię i nagle brakuje Ci skali"
Dekory to tak. No ale jeszcze pozostaje kokpit i skóry. Potem ten wosk jeszcze na auto pójdzie. Cały dzień zejdzie spokojnie. W D2 czyszczenie skór i nakładanie odżywki zajęło mi około 4h
Tu będzie nieco więcej roboty.
Na allegro znalazłem sprzedawcę, który oferuje wszystkie modele felg Rohana. Firma nazywa się Ministry of Cars i jest z Krakowa. Fele planuje zakupić w okolicach czerwca... O ile nie zainwestuje w jeszcze jeden projekt motoryzacyjny
VanDyke pisze:Bardzo poważnie myślę nad zakupem Buick Riviera '69
-Piekne pelne wspomnien auto.Jezdzilem takim (znajomych blekitne kabrio) po Warszawie w latach siedemdziesiatych.Tam wlasnie sprawdzilem jak sie zawraca co widywalismy dosc czesto na amerykanskich filmach.
Takich "cudow" to do mojego miasteczka jak pogoda dopisze dwa razy do roku po 400-500 przyjezdza.Przyjedz popatrz pomlaskaj.Bywaja naprawde wysmienite egzemplarze w bardzo umiarkowanych cenach.