No te przysłony można i założyć na odwrót i też będą pasowały Mają one u góry taką wypustkę i w jednej jest z prawej strony a w drugiej z lewejtomi5 pisze:blaszki wsadzone na swoje miejsce, one pasuja tylko w jednej pozycji :-).
[D3 ALL ] Czyszczenie lamp i regeneracja soczewek Xenon
Dziś zwalczyłem u siebie wymianę odbłyśnikow. Faktycznie różnica w świeceniu bardzo duża. Stare odbłyśniki odwierciłem od soczewki a nowe dałem na nity, rozmiar 4 i 5mm. Porąbane blaszki warto przy montażu złapać czymś do odbłyśnika wtedy jest łatwiej całość zamontować. Przy demontażu trzeba uważać na dystanse pod odbłyśnikiem bo łatwo je pogubić.
-
- Super Klubowicz
i tak chce wymienić na polifta morde , ale narazie sie zastanawiam czy nie dac do polerki gość bierze 50zł za lampe to w sumie mało
sam kiedyś w a6 robiłem wyszło oki ale po jakimś czasie trzeba było powtarzać zabieg
a jak oddam komuś i cos sie spindoli po jakims czasie to będę najwyżej wracał z reklamacja
sam kiedyś w a6 robiłem wyszło oki ale po jakimś czasie trzeba było powtarzać zabieg
a jak oddam komuś i cos sie spindoli po jakims czasie to będę najwyżej wracał z reklamacja