[D2] Migacze boczne
-
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2006
- Silnik: V8 4.2 TDI
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
- Imię: maciu
[D2] Migacze boczne
Jak go wyjąć i zmienić żarówkę?
ELSA podaje żeby przesunąć do tyłu ale moje ani drgną a podważać sie boję
ELSA podaje żeby przesunąć do tyłu ale moje ani drgną a podważać sie boję
Zobacz na allegro na zdjęciach jak są montowane , wystarczy cienkim śrubokrętem o szer ok 0,5 cm podważyć lekko kierunkowskaz , wsuwając go jednocześnie pod spód i naciskając na prostokątny plastik w kształcie V aby się zamknął do kształtu I. Wtedy kierunkowskaz wyjdzie bo z drugiej strony jest na stałe zaczepiony za taki trójkąt plastikowy i tam nie podważysz .
Jeśli jest wklejony na stałe to musisz zdjąć nadkole plastikowe i starać się dojść od tyłu.
Jeśli jest wklejony na stałe to musisz zdjąć nadkole plastikowe i starać się dojść od tyłu.
W małych bocznych kierunkach masz żarówki WY5W...ReServeD pisze:a ja mam pytanie, jakie są żarówki w tych kierunkach w blotniku - jakie mają oznaczenie bo muszę kupić pomarańczowe a nie wiem co tam siedzi, pamieta ktoś oznaczenie?
żaróweczki te swoją konstrukcją są identyczne z W5W tylko że są w kolorze pomarańczowym ;-)
hej ReServeD, co tam masz za kółka w tym swoim podpisie?...
jakiś nowy nabytek??
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
DZIĘKUJĘĘĘĘĘ za szybką reakcję i pomocFOSS pisze:WY5W...
hehehe, no mnie też kolor mat z takim butem się spodobał, ale niestety to nie moje - zdjęcie jakiegos fana A8 z FB :mrgreen:FOSS pisze:co tam masz za kółka w tym swoim podpisie?...
jakiś nowy nabytek??
ja (nie)stety swoją audiolą latam na codzien po WWA - takie koła to byłoby morderstwo i męczarnia, ale co by nie mowić jak stoi wygląda zacnie
oto w/w auto w calej okazałości:
serce bije w takt V-Acht :diabel:
-
- Super Klubowicz
trzeba przyznac ze ciekawie wyglada a8 w tym kolorze CZARNY MAT, napewno by wyroznala sie z tlumu :lol: Dowadywalem sie ile taka zmana koloru by kosztowala ok 3000zl za cale auto z zastosowaniem foli http://www.zmienkolor.pl/
Tak szcerze to sam nad tym mysle - super bylby efekt :mrgreen: do tego wstawie czarne szyby i czarne felgi :d
Tylko ze ja odlakdam kaske na nową ósemke i nie wiem czy w tą w takim stopniu inwestować ale moja głowa jest chora....
Tak szcerze to sam nad tym mysle - super bylby efekt :mrgreen: do tego wstawie czarne szyby i czarne felgi :d
Tylko ze ja odlakdam kaske na nową ósemke i nie wiem czy w tą w takim stopniu inwestować ale moja głowa jest chora....