D-trójka "Audik" 2003 + cutouts 'by ManiekJames
- ManiekJames
- Super Klubowicz
Fajnie wygląda na tych czarnych słoneczkach 😉 chociaż wole wersje wypolerowana, ale tu tez ciekawie sie prezentuje 😄
Najlepsze fora internetowe samochodowe w Polsce:
Auto Audi A6 C6
Silnik BDW 2.4 177 KM. Wyciek płynu chłodniczego.
Auto Audi A6 C6
- ManiekJames
- Super Klubowicz
Dokładnie inaczej to wygląda, jasne auto nie pasuje do ciemnych felg, ale ciemne już bardziej.
Mariusz dobra robota
Życiorys
Witam mam na imię Audi A8 D3 urodziłam się w 2003r zaczynałam jako limuzyna pełną klasą, autem w garniturze, wyprasowanej koszuli i eleganckich butach. Towarzyszyli mi poważni ludzie i poważna muzyka. Bankiety, teatry, bale to był mój chleb powszedni.
Nadszedł czas dorosłego życia, poważnego, ustatkowanego. To taki kryzys wieku średniego.
Więc garniak idzie w odstawkę, lakierki zamieniam na modne buty sportowe. Koniec nudnego życia... Czas szaleć i być Cool Koniec z bankietami i nudną operą. Czas na mocny Bass Raz się żyje nie ma miękko ma być twardo, nisko i szeroko
Boże dziękuje Ci że wyrwałeś mnie z tego nudnego życia
pozdrawiam A8 Mariusza
Zupełnie jak bym patrzył na swoją
Mariusz dobra robota
HeheheheManiekJames pisze:Może głupio to zabrzmi - ale limuzynka się lekko usportowiła przez te wysadzone CZARNUCHY
Życiorys
Witam mam na imię Audi A8 D3 urodziłam się w 2003r zaczynałam jako limuzyna pełną klasą, autem w garniturze, wyprasowanej koszuli i eleganckich butach. Towarzyszyli mi poważni ludzie i poważna muzyka. Bankiety, teatry, bale to był mój chleb powszedni.
Nadszedł czas dorosłego życia, poważnego, ustatkowanego. To taki kryzys wieku średniego.
Więc garniak idzie w odstawkę, lakierki zamieniam na modne buty sportowe. Koniec nudnego życia... Czas szaleć i być Cool Koniec z bankietami i nudną operą. Czas na mocny Bass Raz się żyje nie ma miękko ma być twardo, nisko i szeroko
Boże dziękuje Ci że wyrwałeś mnie z tego nudnego życia
pozdrawiam A8 Mariusza
Zupełnie jak bym patrzył na swoją
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
- ManiekJames
- Super Klubowicz
- matrose1983
- Forum Audi A8
- ManiekJames
- Super Klubowicz
Hehehe matrose1983, trafiłeś idealnie w dzień !!!
Poszedłem po rozum do głowy kilka dni temu i zamówiłem ... a DZIŚ zmieniłem po porządnym umyciu autka wcześniej zamówione - gładkie lakierowane ciooorne ramki
Tak więc już nie ma żadnych napisów z klubu Laguny ;( ... <hura>
....
Co do dystansów - eee nie zauważyłem negatywnej różnicy w prowadzeniu... nooo może troszke bardziej łapie koleiny ale to też przesiadka z zimy 17" na Lato 19" i tu ta odczuwalna różnica
Jazda była już 160km/h - jedynie po już przejechanych 200km sprawdziłem 2gi raz dociągnięcie dłuższych śrub - jest OK !!
Poszedłem po rozum do głowy kilka dni temu i zamówiłem ... a DZIŚ zmieniłem po porządnym umyciu autka wcześniej zamówione - gładkie lakierowane ciooorne ramki
Tak więc już nie ma żadnych napisów z klubu Laguny ;( ... <hura>
....
Co do dystansów - eee nie zauważyłem negatywnej różnicy w prowadzeniu... nooo może troszke bardziej łapie koleiny ale to też przesiadka z zimy 17" na Lato 19" i tu ta odczuwalna różnica
Jazda była już 160km/h - jedynie po już przejechanych 200km sprawdziłem 2gi raz dociągnięcie dłuższych śrub - jest OK !!
Zamów sobie ramki 3D z Naszego klubu jeżeli jeszcze są 😉super sie prezentują i jakośc jest extra 😃
Najlepsze fora internetowe samochodowe w Polsce:
Auto Audi A6 C6
Auto Audi A6 C6
- ManiekJames
- Super Klubowicz