A8 D3 --> Body S8 + doposażenie by Aro51
- ManiekJames
- Super Klubowicz
Heh jak z DE z euro wrócisz to zajedziesz do ASO pojdziesz po bandzie i przerobisz na S8 na nowych czesciach nie no zartuje, nie rozpaczaj tylko się ciesz bo tak wydalbys 2k na licznik i okazałoby sie , ze poszlo w błoto , a tak droga przetarta i kupujesz na pewniaka, trudno ktos musi sie poswiecic i byc pionierem. Mam nadzieje, ze pojdzie bez wiekszego oporu bo np w a4 zapiac licznik z s4 to wyzsza szkola jazdy z kabelkami tu mam nadzieje ze obedzie się jedynie na komputerowej zabawie.FOSS pisze:Nie pogłębiaj mojej rozpaczy..... siedzę w DE a samochód stoi w PL i u mnie prace nie postępują nic do przodu
Twoja w czarnym kolorze w wersji z body S bedzie bajka, jedynie moim skromnym zdaniem kola multispoke troszke nie pasuja, ja widzialbym ori s8 tylko i wylacznie poliftowe, te przed jakos mi nie leza.
No koła już miałem zmieniać w ubiegłym roku ale jakoś nie poszło...... zainwestowałem wtedy w nowe zimówki ale tą historię to już znaszaro51 pisze:Twoja w czarnym kolorze w wersji z body S bedzie bajka, jedynie moim skromnym zdaniem kola multispoke troszke nie pasuja, ja widzialbym ori s8 tylko i wylacznie poliftowe, te przed jakos mi nie leza.
A ostatnio takia sytuacja się przydarzyła i teraz mam znowu 2 komplety Mulispoke.... i weź tu panie zmień na coś innego
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
No i nic się nie wyjasnilo ? Taki spoko sie zdawał koles <niewiem>FOSS pisze:zainwestowałem wtedy w nowe zimówki ale tą historię to już znasz
Sprzedac dwa komplety i kupic jeden porzadny ja z biegiem czasu zaluje troche , ze odrazu nie kupilem felg od s8 lift bo w sumie na te swoje multispoke od Twojego "kumpla" wydalem sporo mamony, ale felga twarda narazie zostanie, moze kiedys ozeni sie je do jakiegos innego auta to o czyms sie pomysli.FOSS pisze:A
ostatnio takia sytuacja się przydarzyła i teraz mam znowu 2 komplety Mulispoke.... i weź tu panie zmień na coś innego
zawieź do aso u mnie za 150 zł ściągnęli CP i zakodowali fakt ze musiałelm po nich poprawić bo wskazania miałem dziwne , po tym zdjeciu co pokazałeś z licznikiem wydaje mi sie ze po zdjeciu CP wszystko powinno zagadać ciekawe jak bedzie z opcja km/h cyfrowąaro51 pisze:tu mam nadzieje ze obedzie się jedynie na komputerowej zabawie.
a tu sie nie zgodze wg mnie koła multispoke i s8 przedlift to najładniejsze koła od audiaro51 pisze:jedynie moim skromnym zdaniem kola multispoke troszke nie pasuja, ja widzialbym ori s8 tylko i wylacznie poliftowe, te przed jakos mi nie leza.
Weź, brak mi słów.....aro51 pisze:No i nic się nie wyjasnilo ? Taki spoko sie zdawał koles <niewiem>FOSS pisze:zainwestowałem wtedy w nowe zimówki ale tą historię to już znasz
świadkowie, dowody, nic to wszystko, sprawa umorzona
Ale na tym to się tak nie skończy
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
Taaaa, słynna "drużyna pierścienia"....... i jeszcze ćwoki mają czelność gadać w TV że każdy obywatel jest traktowany na równi....... oż jak ja mam dosyć tego krajuApophis pisze:A w Żarach za zgubioną obrączkę 5 brygad ruszyło na miasto
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-